“Sprendimas nebuvo staigus. Tam ruošiausi jau kelis mėnesius ir su UAB “M-1” savininku šį klausimą buvom aptarę ir suderinę žymiai anksčiau. Dabar man ramiau palikti sėkmingai besivystančią ir stiprėjančią įmonę. Daug išmokau stiprioje kampanijoje, padariau puikią karjerą ir pajutau, jog atėjo laikas kažką keisti, ieškoti savęs realizavimo kitoje srityje, kitoje vietoje”, - sakė Saulius Jovaišas.

Buvęs "M-1" generalinis direktorius kol kas neatskleidžia tolimesnių savo veiklos planų. “Šiuo metu esu gavęs kelis pasiūlymus, tačiau nė vieno dar nepriėmiau. Manau, kad reikėtų kelias savaites pailsėti, apmąstyti nueitą kelią ir galimas perspektyvas", teigė jis.

S.Jovaišas į UAB “M-1” atėjo iš leidybos - buvo vienas iš projekto “Kas yra kas Lietuvoje” pirmo leidimo bendraautorių. 1996 metais jis pradėjo dirbti radijo stoties “M-1 Plius” programų direktoriumi, o nuo 2001 metų kartu ėjo ir UAB “M-1” generalinio direktoriaus pareigas.

Po pustrečių metų pertraukos radijo stočių grupei "M-1" grįžo vadovauti radijo stoties "M-1" įkūrėjas Hubertas Grušnys. Nuo 1990-ųjų iki 2001-ųjų vasario mėnesio UAB "M-1" vadovavęs H.Grušnys teigia, jog situacija iš esmės nesikeis, bet dabar jam teksią būti arčiau kasdienių radijo reikalų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją