„Nemanau, kad mes turėtume būti dėl to nustebę ir galvoti, kad nesąžiningumas pasitaiko tiktai, sakykim, įmonėse ar fabrikuose, o jo nebūna žiniasklaidoje. Tai būtų turbūt šiek tiek naivu. Aš tikrai sveikinu tą pilietinį pasiryžimą kai kurių žurnalistų atvirai kalbėti apie tai, kaip nesąžiningai kai kur yra elgiamasi. Jeigu to yra ir kitose žiniasklaidos priemonėse, tai būtų gerai, kad ta pilietine drąsa pasektų ir visi kiti žurnalistai“, - po Vyriausybės posėdžio žurnalistams sakė A. Kubilius.

Premjeras žada netoleruoti jokių „vokelių“ apraiškų, nepriklausomai nuo sektoriaus, kuriame tai vyksta.

Nesitaikstome su jokiais „vokeliais“, kur jie bebūtų mokami: ar mėsos fabrikuose, ar žiniasklaidos priemonėse. Ir tokios principinės nuostatos visą laiką ir laikysimės“, - teigė A. Kubilius.

DELFI primena, jog po viešų žurnalistų prisipažinimų apie algas „vokeliuose“ Valstybinė mokesčių inspekcija pradėjo tyrimą dėl galimai su įstatymais prasilenkiančios „Balsas.lt“ grupės veiklos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)