Vis dėlto aiškėja, kad jie galimai uždirba daugiau, nei mes įsivaizduojame.

„AdAge“ neseniai paviešino „Youtube“ geriausiuosius pagal per mėnesį gaunamas pajamas, rašo „The Business Insider“.

Duomenis rinko „Outrigger Media“. Buvo įvertinami dviejų žanrų daugiausiai uždirbantys kanalai: grožio ir stiliaus kanalai bei maisto ir maisto gaminimo kanalai.

Paaiškėjo, kad daugiausiai uždirbantis maisto ir maisto gaminimo kanalas – „CharlisCraftyKitchen“, kuriame skelbiami 8 metų Charli maisto gaminimo patarimų vaizdo įrašai.

Remiantis „Outrigger“ pateikiama informacija, Charlis kanalas per mėnesį iš reklamos uždirba vidutiniškai 127 777 JAV dolerių (119 295 eurus). Šie duomenys pateikiami jau įvertinus „Youtube“ taikomus pajamų apribojimus. Per mėnesį šis kanalas surenka vidutiniškai 29 mln. peržiūrų. Pavyzdžiui, šių metų kovo mėn. peržiūrų buvo 29 133 270.

Daryti vaizdo įrašus Charli pradėjo 2012 m., kai jai buvo 6-eri. Jos sesuo Ashlee, kuriai šiuo metu 5-eri, vaizdo įrašuose atlieka vyriausiosios ragautojos vaidmenį. Mergaitės pasakoja ir rodo, kaip pasigaminti įvairius skanėstus, pavyzdžiui, Minnie Mouse saldainius ant pagaliuko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)