„Niekas nesikeičia, viskas lieka kaip buvę, tik bus daugiau pinigų“, - sakė E. Parulskis, paklaustas, ar pasikeitus savininkams, keisis redakcijos politika. DELFI žiniomis, portalą įsigiję asmenys birželį nusipirko svetainę Klase.lt ir susiję su bendrove „Keiinsvestment“. A. Kučinskas patvirtino, kad „Epasas.lt“ yra „Keiinvest“ padalinys.

Kadangi bendrovės „Keiinsvestment“ direktorius Arūnas Miknius išvykęs, jo asistentė portalo įsigijimo klausimu patarė kalbėtis su Vytautu Gapšiu, kuris, pasak jos, „atsakingas už portalo vystymą“. V. Gapšys – Darbo partijos vicepirmininkas, atsakingasis sekretorius.

„Nesu iki galo atsakingas už portalo vystymą“, - DELFI sakė V. Gapšys. Jis patarė kalbėtis su E. Parulskiu, kuris „viską geriausiai žinąs“. V. Gapšys teigė neturįs informacijos, kam priklauso portalas. Jis kalbėjo minėtos informacijos neturįs, nes nėra tiek susijęs. „Aš ten netiesiogiai, dirbu kitame juridiniame asmenyje, kuris juos konsultavo. Aš jame nedirbu“, - apie ryšius su Balsas.lt mįslingai kalbėjo „darbiečių“ vicepirmininkas.

Birželį skelbta, kad Klase.ltvaldymą ir administravimą iš įmonės „Interprekyba”, kuriai vadovavo Augutis Kučinskas, perims kuriama įmonė „Epasas.lt”. „Epasas.lt“ dabar vadovauja A. Kučinskas. Jau minėtas „Keiinvest“ vadovas ir akcininkas Arūnas Miknius yra „Epasas.lt“ valdyboje. „Interprekybos“ internetinėje svetainėje skelbiama, kad bendrovės vystomi projektai – „Epasas.lt“ ir Klase.lt.

Trečiadienį išplatintame pareiškime spaudai teigiama, kad į Balsas.lt investavo vienas žinomiausių Lietuvos ledo ritulio rinktinės žaidėjų, teisininkas Martynas Šlikas. Teigiama, kad jis įsigijo 51 proc. portalą valdančios bendrovės akcijų.

„Džiaugiuosi, kad portalo potencija buvo įvertinta. Balsui.lt investicijų reikėjo, ir šiandien esu įsitikinęs, kad jau artimiausioje ateityje galėsime energingai, ledo ritulio stiliumi, pasistumdyti lietuviško interneto rinkoje“, - cituojamas E. Parulskis. Pasak jo, artimiausiuose planuose - visapusiška portalo plėtra, taip pat bus plečiamas turinio universalumas bei autorinės rubrikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją