Nuo MIA atskirta žiniasklaidos planavimo agentūra "MPG Lietuva" prisijungė prie tarptautinio tinklo "Media Planning Group" (MPG), kuris yra šeštos pagal dydį pasaulyje komunikacijos agentūrų grupės "Havas" žiniasklaidos padalinys. "Havas" taip pat priklauso ir "Euro RSCG Worldwide".

"MPG Lietuvos" direktorė Edita Raguckienė Eltai teigė, kad tarp bendrovės klientų yra degalinių tinklas "Neste Lietuva", automobiliais "Citroen" prekiaujanti įmonė "Veho", taip pat neseniai laimėtas konkursas teikti paslaugas prekybos salonams "SBA baldai".

L. Kriaučiūnas neatmetė galimybės, kad šiuo metu MIA akcininkams - Lietuvos investuotojams - priklausanti "MPG Lietuva" ateityje bus parduota.

Komunikacijos agentūrų asociacijos (KOMAA) duomenimis, MIA pajamos pernai buvo 3,411 mln. litų, iš jų 1,86 mln. litų sudarė pajamos už kūrybines reklamos agentūros paslaugas. Tarp MIA klientų yra bendrovės "Švyturys-Utenos alus", "Omnitel", "Olympic Casino", "Hanner", "Wrigley" ir kiti.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją