Žurnaliniai priedai išlaikys iki šiol leistų laikraštinių priedų pavadinimus. Pirmadieniais kartu su "Lietuvos žiniomis" pasirodys "Namų pasaulis", antradieniais - "Sveikata ir grožis", trečiadieniais - "Sporto tribūna", ketvirtadieniais - "Trasa".

Penktadienį dienraštis išleis net du žurnalus - "1000 ir vieną klausimą" bei netradicinio formato laisvalaikiui skirtą "Eime". Šeštadieniais pasirodys "Televizija".

"Keičiasi ne tik priedų pavidalas, nuo šiol skaitytojui pateiksime kuo įvairesnių ir įdomesnių žinių, praktiškų patarimų, stengsimės, kad kiekvienas žurnalas taptų tos srities kasdieniu gidu", - sako dienraščio redaktorė.

Atsinaujinusiuose prieduose netrūks ir įvairių akcijų, žaidimų. Juose skaitytojai kas savaitę galės laimėti vertingus prizus.

Naujieji "Lietuvos žinių" priedai pradedami leisti nuo liepos 1 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją