DELFI TV programą sudarys informacinės ir aktualijų laidos, sporto renginiai, kultūros, meno ir muzikos, mokomieji ir socialiniai projektai.

„Ši licencija suteikia naują gyvenimą DELFI TV kanalui. Jau šiais metais turėsime daugiau nei tūkstantį tiesioginių transliacijų, tai - beveik visas lietuviškas krepšinis, futbolas, rankinis, tinklinis, sportiniai šokiai, žolės ritulys. Turėsime daugybę tiesioginių transliacijų iš įvairių konferencijų, festivalių, kultūros ir mados renginių. Kviečiame jungtis ir kitus partnerius, kurie nori pasiūlyti unikalaus video turinio Lietuvos interneto auditorijai“, - pranešė DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Naujienų portalas DELFI ir iki šiol bendradarbiaudamas su partneriais ne kartą siūlė lankytojams įvairias tiesiogines transliacijas, tai: krepšinio ir futbolo varžybos, verslo konferencijos, šalies vadovų teikiamų apdovanojimų ceremonijos, spektakliai ir miestiečiams svarbūs renginiai.

Pagrindinio naujienų portalo lankytojai tiesiogines transliacijas labai vertina, rodo DELFI skaitomumo duomenys, todėl jų bus siūloma dar daugiau ir įvairesnių.

Transiliavimo licencija
„Vien kovą buvo 127 tiesioginės transliacijos, kurias DELFI lankytojai galėjo pamatyti. Apie 80 proc. visų transliacijų sudaro sporto renginiai, kitą dalį - įvairios konferencijos, renginiai, seminarai, interviu ir pokalbiai, taip pat – apdovanojimai, miesto renginiai, festivaliai“, - vardijo DELFI vyriausiosios redaktorės pavaduotojas ir DELFI TV vadovas Gytis Oganauskas.

Be gausybės sporto renginių, DELFI transliavo tokius lankytojų dėmesio sulaukusius įvykius kaip Prezidentės metinį pranešimą, verslo ir lyderystės forumą „Forum One“, progreso konferenciją „Login“, koncertus ir pranešimus iš Knygų mugės, Prezidentūroje vykusius metų herojaus apdovanojimus, Kalėdinių eglučių įžiebimus ir daugybę kitų įvykių.

Lankytojai galėjo mėgautis ir įvairių kultūros renginių transliacijomis, pavyzdžiui, spektaklių, koncertų, taip pat vasaros muzikos festivalių vaizdais, tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

„Mes stipriname televiziją internete kaip didžiausia tiesioginių transliacijų platforma internete. Jau pasirašėme sutartis dėl tiesioginių transliacijų su Lietuvos krepšinio federacija, Lietuvos krepšinio lyga, Lietuvos futbolo A lyga, Baltijos krepšinio lyga ir kitomis organizacijomis“, - pasakojo G. Oganauskas.

Tiesioginės transliacijos yra įrašomos ir saugomos, tad DELFI lankytojai jas gali peržiūrėti ir vėliau.

DELFI lankytojų dėmesio sulaukia įvairios transliacijos, tai – įvairios aktualijos ir daugybė kitų įdomybių:

50-imt A. Sabonio istorijų: tokio Sabo jūs dar nematėte

Baltijos šalių diskgolfo turnyras „Vilnius Open 2015“

Jazzu negynęs M. Mikutavičius rokenrolo žvaigždės titulą suteikė E. Dragūnui

A. Zuokas prieš R. Šimašių (tiesioginės debatų transliacijos vaizdo įrašas)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)