Buvusi dienraščio L.T. vyr. redaktorė dar negalvoja, kuo užsiims artimiausioje ateityje. „Mano gyvenime atėjo permainų metas. Naujų darbo pasiūlymų turiu jau dabar, bet kol kas nė vienam iš jų nesakau „taip“. Mėnesį skirsiu poilsiui ir artimiesiems“, - sakė optimistiškai nusiteikusi L.Varnaitė.

„Lietuvos rytas“ 51 proc. jam priklausiusių bendrovės „Ekstra žinios" akcijų 2005-ųjų lapkritį pardavė didžiausiam Skandinavijos žiniasklaidos koncernui "Schibsted". Kovo mėnesį „Ekstra žinios” pasirodė nauju pavadinimu – L.T. Leidinys pakeitė pavadinimą, formatą, dizainą ir didele dalimi – turinį.

„Schibsted“ yra viena didžiausių žiniasklaidos bendrovių Skandinavijoje. Lietuvoje „Schibsted“ priklauso dauguma akcijų dienraštyje „L.T.“, taip pat didžiausioje šalies žurnalų leidybos įmonėje „Žurnalų Leidybos Grupė“, kuri leidžia didžiausią Baltijos šalyse žurnalą „Žmonės“ taip pat žurnalus „Laima“, „Edita“, „Ji“, ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją