„Vertiname mieste.lt įdirbį kuriant kokybišką jaunimui skirtą turinį apie pramogas. Manau, kad ši partnerystė padės skaitytojams portale rasti dar daugiau aktualios ir kokybiškos informacijos apie renginius, daugiau dėmesio skiriant ir įvykiams regionuose. Norime, kad mūsų skaitytojai būtų aktyvūs ne tik skaitydami, bet ir planuodami savo laisvalaikį. Džiaugiamės, galėdami vieni kitus pastiprinti ir tikimės, kad toks šaunus projektas toliau sėkmingai augs ir vystysis“, - naujo projekto prisijungimą komentuoja DELFI vadovas Aleksandras Česnavičius.

Nuo pirmadienio mieste.lt įsilieja į skaitomiausią naujienų tinklalapį DELFI.

„Pastebime, kad dabar žmonės dažniau skaito internete, o spauda tampa rečiau naudojama, todėl orientuojamės ir į darbą internetinėje erdvėje. Pasikalbėję su DELFI, nusprendėme, kad labai norėtume dirbti su naujienų portalu numeris vienas Lietuvoje”, - sako bendrovės "Daily Group", leidžiančios ir mėnesinį žurnalą „Mieste“, vadovas Andrius Emde.

Jis primena, jog pirmasis žurnalo „Mieste“ numeris buvo išleistas 2012 m. birželį, jame buvo skelbiamos naujienos apie artėjančius renginius ir įvykius, taip pat nuolaidų kortelės „Daily Card“ ir jos partnerių pasiūlymai.

„Visoms naujienoms vietos žurnale nepakako, todėl sugalvojome žurnalą perkelti ir į internetinę erdvę, tad dabar turime ir mėnesinį žurnalą, ir tinklalapį mieste.lt. Kai pradėjome dirbti internete, pirmiausiai tai buvo nuolaidų programos „Daily Card“ tinklalapis, tačiau vėliau į jį integravome tinklalapį mieste.lt“, - džiaugiasi A. Emde.

Mieste.lt sukurtas 2013 metų kovą. Stiprioji tinklalapio pusė – specialūs projektai, kurie sulaukia išskirtinio skaitytojų dėmesio, pavyzdžiui, rubrika „Kur studijuoti?“. Joje jaunimas buvo informuojamas apie universitetų siūlomas specialybes, garsių žmonių patirtis ir galėjo sužinoti specialistų nuomonių.

Žurnalas „Mieste“ ir tinklalapis mieste.lt skelbia apie nuolaidas Lietuvos miestuose, tačiau prioritetą teikia 5-iems didiesiems šalies miestams. Jame galima rasti ne tik visą informaciją apie „Daily Card“ pasiūlymus, bet ir rasti receptų, užsienio naujienų, gyvenimiškų bei įžymybių laisvalaikio istorijų, rubrikų moterims ir vyrams, sužinoti apie televizijos projektų naujienas ir artėjančius įvykius.

Nauji ir džiuginantys projektai

Tai nėra vienintelė naujiena lankomiausiame naujienų portale DELFI. Kartu su prasidedančiu Europos vyrų krepšinio čempionatu portale startuoja „Eurobasket 2013“ rubrika, kurioje skaitytojai ras ne tik karščiausias naujienas iš Slovėnijos, bet ir video reportažus, fotoalbumus, sirgaliaus dienoraštį, visą reikiamą statistiką ar informaciją apie komandas ir žaidėjus. 

Rubrikos lankytojus nuolat stebina įvairūs žaidimai, konkursai, siūlomos renginių tiesioginės transliacijos bei kita naudinga informacija, padedanti smagiai praleisti atostogas ar be rūpesčio jų laukti.

Lietuvai pirmininkaujant Europos Sąjungos Tarybai, DELFI siūlo apsilankyti specialioje šiam renginiui sukurtoje rubrikoje „MyEP“.
Šiame projekte pateikiama operatyvi ir išsami informacija apie Europos Sąjungą, Europos laukiančius pasikeitimus, Europos Parlamento sprendimus bei veiklą, įsidarbinimo galimybes bei kita aktuali informacija.

Sėkmingai skaitytojus ir toliau pritraukia balandžio mėnesį DELFI grupės pristatyti du nauji portalai – tėveliams skirtas Tavovaikas.lt ir namų šiluma besirūpinantiems padovanotas Manonamai.lt.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI, skelbimų puslapis Alio.lt, ekologijos, aplinkos ir gamtos naujienų tinklalapis Grynas.lt, žvaigždžių gyvenimą iš arti stebintis Klubas.lt, įkvėpimo šaltinis Moteris.lt, taip pat sveikos, gražios, skanios, karštos ir linksmos 5braskes.lt, jaunas, žavus ir veiklus Cosmopolitan.lt ir merginų portalas Panele.lt.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Group“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)