„Ši tragedija bus pamoka verslininkams, kad taupyti galima, tačiau taupykite savo namuose. Yra dalykų, kurie gali pasibaigti... „Re&Re“ – didelė, garsi kompanija, tiesa, jau nebe. „Maxima“ – vienas iš pagrindinių prekybos tinklų. Atleiskite, kokias asociacijas dabar kelia „Maxima“? Manau, jiems teks keisti pavadinimą“, – sakė N. Ušakovas, informuoja DELFI.lv.

Politikas neigia, kad patikrinimus parduotuvėse ir „Maximos“ Dammes gavėje statybų sustabdymą reikia vertinti kaip Rygos dūmos kerštą. „Visų pirma, Rygai reikia prekybos centrų, tačiau tvarka turi būti. Mes savo įgaliojimų rėmuose stebėsime, ką galiam padaryti“, – sakė jis.

„Statybų leidimas vienam „Maximos“ objektui sustabdytas, kitame rasta dokumentų forminimo pažeidimų. Mes labai nuodugniai tai patikrinsime. Neturime nė menkiausio noro specialiai, dėl politinių priežasčių, siekiant patikti žmonėms, sustabdyti objektus, kuriuose dirba „Re&Re“. Tačiau turint omenyje tragediją, reikia patikrinti, kas vyksta kituose objektuose. Kiek žinau, pažeidimai konstatuoti keturiuose objektuose, tačiau juos jau pašalino“, – pranešė Rygos meras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (633)