„Ruošdamiesi vasaros sezonui kasmet ieškome papildomų darbuotojų, kurių pagalbos dėl padidėjusių darbo apimčių prireikia tiek didžiųjų Lietuvos miestų, o ypač kurortų parduotuvėse. Vasaros darbams siūlomos pozicijos yra itin patrauklios jaunimui, kuris ieško kuo užsiimti po mokyklos baigimo ar atostogaujant, kol nevyksta studijos“, – pranešime cituojama „Maximos“ personalo departamento direktorė Margarita Plešakienė.

Laikinai padirbėti „Maximoje“ yra laukiami pilnametystės sulaukę moksleiviai, studentai ar kitose srityse, nebūtinai susijusiose su mažmenine prekyba, iki šiol dirbę asmenys.

Sezoniniai darbuotojai daugiausia ieškomi į salės darbuotojo, pardavėjo, kasininko, taip pat sandėlio darbuotojo ir kitas pareigybes.

Prekybos tinklo statistika rodo, kad didžiausia dalis sezoniniam darbui įsidarbinusių darbuotojų sudaro jaunimas iki 29 metų – net 85 proc., o pasibaigus vasaros sezonui apie 20 proc. sezoninių darbuotojų lieka dirbti įmonėje.

Vasaros sezono metu daugiausiai darbuotojų bus ieškoma poilsiautojų pamėgtuose pajūrio kurortuose – Nidoje ir Palangoje. Taip pat papildomos pagalbos reikės ir didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, taip pat Druskininkuose bei Molėtuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)