„Ruduo. Sezono nuolaidos parduotuvėse. Argi ne puikus metas atsinaujinti, įsigyti naujos avalynės už puikią kainą“, – savo laišką pradėjo skaitytoja Irma.

Moteris pasakojo, kad nusprendusi atsinaujinti rudeninius batus apsilankė internetinėje batų parduotuvėje elegantline.lt, kurioje avalynę pirko jau ne vieną kartą.

„Likau nustebinta taikomomis nuolaidomis“, – pastebėjo ji ir pasidalijo pamatytomis batų nuolaidomis ir kainomis.

Irma pasakojo, kad apsilankiusi internetinėje parduotuvėje pamatė, kad daliai naujos avalynės taikoma 21 proc. nuolaida. Iš tiesų prie batų buvo parašyta „--21 proc.”.

„Pasirinkusi batų porą pamačiau galutinę kainą. Prekių krepšelyje 85,99 eurų kaina „apskaičiuota“ neva pritaikius nuolaidą“, – skaičiavo skaitytoja. Pirminė batų kaina buvo nurodytas 71,07 proc.


„Realiai jokios nuolaidos nėra, o kainai 71,07 euro yra taikomas 21 proc. pabrangimas ir pirkėjui tenka mokėti 85,99 eurus“, – skaičiavo Irma.

Internetinę parduotuvę prižiūrinti pirkimų vadybininkė Daiva Gabševičienė teigė, kad situacija dėl blogai taikomos nuolaidos jai žinoma.

„Tai buvo sistemoje klaida. Internetinėje parduotuvėje buvo metami du minusai dėl to ir susidarė klaida“, – teigė ji.

Pasak moters, ryte su įmone susiskambino pati klientė ir apie klaidą informavo.

„Iš karto susisiekėme su IT specialistais ir jie klaidą per 10 minučių pašalino“, – pasakojo pašnekovė.

Pasak jos, klaida buvo pastebėta pakankamai greitai ir klientų, nusipirkusių batus ne su nuolaida, o pabrangimu, nebuvo.

„Nuolat tobuliname sistemą ir tikriausiai čia kažkas įvyko“, – pridėjo D. Gabševičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)