SEB banko atstovė žiniasklaidai Ieva Daugvietytė Daskevičienė tikino, kad tokias korteles bankas siūlo jau nuo pernai liepos.

„SEB bankas atnaujino mokėjimo kortelių „SEB Mylimiausia Mastercard“ dizainą ir pirmieji rinkoje pasiūlė mokėjimo kortelę pritaikytą ir silpnaregiams ar turintiems regėjimo negalią.

Kortelė turi specialų apčiuopiamą įkirpimą, kuris padeda regėjimo negalią turintiems žmonėms patogiai ir intuityviai ja naudotis bankomatuose ir prekybos vietose.

Ateityje, siekdami paslaugų prieinamumo žmonėms su negalia, planuojame atnaujinti visas mokėjimo korteles, kad jos turėtų šį specialų įkirpimą“, – teigė ji.

Panašiai kalbėjo ir „Swedbank“ klientų aptarnavimo tarnybos vadovė Jūratė Gumuliauskienė.

Ji pažymėjo, kad specialus debeto ir kredito kortelių žymėjimas palengvins jų naudojimą klientams, turintiems regėjimo negalią. Šias korteles bankas išduoda nuo gegužės mėnesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)