Socialine tinkle „Facebook“ neseniai pasirodė skelbimas, kuriuo žmonės kviečiame stebėti rungtynių į viename prekybos centre veikiantį barą. Rungtynėse naktį iš šeštadienio į sekmadienį susitiks Lietuvos ir Ispanijos komandos.

„Įėjimas – 9 eurai. Į kainą įskaičiuotas vienas bokalas alaus“, – nurodoma skelbime. Jis iškart sulaukė ir priešiškos reakcijos. Žmonės piktinosi, jog verslininkai visiškai suįžūlėjo, nes už vieną bokalą alaus ir galimybę pasižiūrėti krepšinį jau reikia mokėti 9 eurus.

Tačiau verslininkai čia niekuo dėti. Iniciatyva priklauso krepšinio aistruoliams, kurie išsinuomojo visą barą, kad galėtų triukšmingai ir didelėje kompanijoje stebėti rungtynes.

„Mes gyvename Dragūnų mikrorajone, kurioje daugiausia įsikūrusios jaunos šeimos. Norime susirinkti vyrai, o kompanija jau išeina apie 10 žmonių, kad žiūrėtume rungtynes. Namuose to neišeina padaryti, nes rungtynės vyksta naktį, trukdytume miegoti mažiems vaikams. Todėl ir kilo mintis išsinuomoti barą, kad kaip reikiant galėtume pažiūrėti rungtynes“, – kalbėjo iniciatyvos autorius.

Jis kreipėsi į greta esančiame RIMI prekybos centre veikiančio baro „Alynas“ vadovus. Šis baras, kaip ir visas prekybos centras, dirba iki 23 valandos, o rungtynės – 1 valandą naktį.

Baro vadovai mielai sutiko atverti jo duris, tačiau paskaičiavo savo sąnaudas. Reikia mokėti padavėjoms, kurios dirbs naktį, be to, reikia atverti prekybos centro duris, todėl turi dirbti apsaugos darbuotojai, jiems taip pat reikia mokėti. Mums įvardijo, kad už galimybę naktį bare pažiūrėti krepšinį turėtume susimokėti kelis šimtus eurų. Mums keliems vyrams tokia pasirodė per didelė, todėl ir išplatinau skelbimą, kad kviečiami visi, kurie sutinka susimokėti už įėjimą 9 eurus“, – aiškino pašnekovas.

Anot jo, norinčiųjų rungtynes pažiūrėti bare, o ne tyliai namuose netrūksta, jau rezervuotos beveik visos vietos.

„Mes vyrus puikiai suprantame. Jie nori ir alaus išgerti, ir pašūkauti. Naktį nelabai koks baras ar kavinė veikia, kur būtų galima pažiūrėti krepšinį, todėl palaikome tokią jų iniciatyvą. Nė viena žmona nesutiks naktį į namus įsileisti dešimties vyrų kompaniją, todėl jie ir rado tokį sprendimą“, – kalbėjo iniciatoriaus žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)