R. Clemens rašė: „Neturiu antsvorio (ne tai esmė) ir nors esu 5 pėdų 11 colių (apie 180 centimetrų, red.) ūgio, mano kūno formos yra vidutinės.

Dėl tokio ūgio man jau ir taip pakankamai sunku rasti tinkančius drabužius, kodėl jūs darote džinsus, kurie nerealiai maži?

Ar aš per stora jūsų šabloninei kategorijai? Ar tiesiog turėčiau pripažinti, kad prieinama ir įperkama masinė mada nėra skirta tokiems žmonėms kaip aš?“

Panašu, kad ši žinutė palietė jautrią stygą – ja buvo pasidalinta daugiau kaip 10 tūkstančių kartų ir ji sulaukė beveik 8 tūkstančių komentarų, kuriuose žmonės dalijosi nusiskundimais dėl šios kompanijos.

Kadangi buvo sulaukta tiek daug dėmesio, „H&M“ atstovas spaudai atrašė R. Clemens asmeniškai: „Sveika, Ruth. Didelis dėkui už tavo atsiliepimą. Apgailestaujame dėl tavo nesenos patirties parduotuvėje. Visada norime, kad mūsų klientai parduotuvėje mėgautųsi apsipirkimui skirtu laiku ir išeitų pasitikintys savimi. „H&M“ mes darome drabužius visoms savo parduotuvėms visame pasaulyje, tad dydžių nustatymas gali varijuoti, priklausomai nuo stiliaus, sukirpimo ir medžiagos. Mes vertiname visus atsiliepimus ir atsižvelgsime į problemą, kurią iškėlei tu ir kiti klientai.

Sveiki! Mes naudojame tokius pačius dydžio matavimus visame pasaulyje. Tačiau drabužis gali tikti skirtingai, priklausomai nuo stiliaus, sukirpimo ir medžiagos“.

Tai ne pirmas kartas, kai drabužių dydžiai kelia problemų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)