Pasak Andrejs Dudko, prekybos tinklo rinkodaros vadovo, atnaujinta lojalumo programa bus pirmoji šalyje, kuri dalyviams suteiks progą sukauptus taškus mainyti į ne tik tinklo parduotuvėse esančius prizus.

„Taupymas apsiperkant yra nūdienos realybė – matome, kad žmonės dažnai pagal akcijas ir nuolaidas net planuoja savo pirkinių krepšelius. Norėjome šiam procesui suteikti daugiau žaismingumo ir priminti – apsipirkimas gali būti sklandus ir smagus.

Tikime, kad atnaujinta lojalumo programa iš esmės keičia žaidimo taisykles mažmeninėje prekyboje. Su ja pirkėjai ne tik galės įsigyti prekių patrauklesnėmis kainomis, bet ir turės galimybę už sukauptus taškus pasiimti mūsų partnerių įsteigtų prizų, kurie bus naudingi tiek laisvalaikiu, tiek buityje“, – sako A. Dudko.

Pirkdami parduotuvėse „Iki“ ir pateikę lojalumo kortelę arba programėlę, pirkėjai ir toliau naudosis papildomomis nuolaidomis, o nuo šiol ir automatiškai kaups „Iki“ taškus. Išleidus 1 eurą pirkiniams, suteikiami 5 taškai.

Papildomų taškų galima pelnyti dalyvaujant dienos, savaitės, mėnesio ir metų iššūkiuose. Jie reguliariai keisis – pavyzdžiui, daugiau taškų pelnys tie, kurie apsilankys „Iki“ parduotuvėje tam tikrą kartų kiekį arba įsigis konkrečių prekių.

Kartu su naujais lojalumo programos pokyčiais, bus atnaujinamas ir „Iki“ kortelės dizainas. Tačiau senojo dizaino kortelės veiks ir toliau, tad klientams nereikia jų pasikeisti. Norint dalyvauti iššūkiuose, tereikia parsisiųsti „Iki“ programėlę į išmanųjį įrenginį ar atsinaujinti jau turimą.

Sukauptą „Iki“ taškų likutį pirkėjai gali pasitikrinti pirkimo kvite, mobiliojoje programėlėje, savo paskyroje ir savitarnos kasose. Juos bus galima iškeisti į nuolaidą pirkinių krepšeliui, prizus ar žaidimus.

Už sukauptus taškus bus galima gauti iki 99 proc. dydžio nuolaidą pirkinių sumai (1 taškas – 0,01 Eur nuolaida). Juos taip pat galima skirti galimybei įsigyti prekę už 1 ct „Iki“ parduotuvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją