Swedbank“ feisbuko grupėje „Pinigai ir reikalai“ 36-erių vienišas vyras klausė, ko reikėtų atsisakyti arba kokius įpročius pakeisti, kad per mėnesį būtų galima sutaupyti bent 20-100 eurų, nes planuoja imti būsto paskolą.

„Alga į kortelę – 1300 eurų, plius 100-200 eurų už viršvalandžius. Alkoholio, tabako, kavučių iš degalinių neperku. Gyvenu pas tėvus, būstui ir maistui išleidžiu 300 eurų, automobilis su kuru – 300 eurų, kitos išlaidos (drabužiai, avalynė, higiena, šiek tiek pramogų, pasimatymai, dantų tvarkymai, dovanos gimtadieniams, telefono ir interneto sąskaitos, draudimai) – 300 eurų.

Noriu turėti rezervą, imdamas paskolą. Planuoju, kad mėnesio įmokos sieks apie 300-400 eurų, o gyvenant savarankiškai, manau, išlaidų būtų daugiau. Nenoriu sėdėti „ant nulio“, – rašo vyras.

Kokią strategiją pasirinkti?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)