Tiesa, kaip prisipažino N. Peniajeva, iš tolo akį traukianti suknelė tėra tik V. Beckham kurto drabužio kopija.

„Ją pirkau „labdarkėje“ visai nežinodama, kad labai panašią suknelę sukūrė V. Beckham, tik vėliau internete pamačiau nuotraukas, kad ji ir manekenės yra pasipuošusios tokia pačia suknele“, – sakė moteris.

Už dėvėtų drabužių parduotuvėje pirktą suknelę N. Peniajeva teigė mokėjusi 38 litus. „Ji taip ir gulėjo spintoje, pirmą kartą ją užsidėjau eidama į teismą“, – sakė ji.

Gariūnuose prekiaujanti 37 metų verslininkė tikino, kad į V. Beckham kurtų suknelių kopijomis buvo prekiaujama ir turguje, tačiau ji nesidomėjo, kiek kainuoja.

„Mano suknelėje ilgesnės rankovės, nei originalioje“, – tikino ji, pažymėjusi, jog jai nė kiek nėra gėda prisipažinti, jog iš tolo švytinti ryškiai mėlynos spalvos suknelė nėra originali.

„Iš tikrųjų man tie brendai nė kiek nesvarbūs, svarbu, kad drabužis gražiai atrodytų, juk kiniečiai gali „prištampuoti“ kokių tik nori prekinių ženklų“, – sakė N. Peniajeva. Ji pažymėjo, kad „labdaros“ parduotuvėse yra nusipirkusi ne vieną drabužį – esą čia galima rasti labai kokybiškų ir ganėtinai nebrangių.

V. Beckham kurta suknelė patraukė mados fotografų dėmesį praėjusiais metais, kai pristatė 2012-ųjų rudens/žiemos kolekciją. Iš medvilnės pagaminta ryškiai mėlyna suknelė išsiskyrė juodomis apdailos detalėmis, smaila juoda apykakle bei atskirtais juodais rankogaliais. Be to, prie jos dera juodas odinis diržas.

Su savo kurta suknele V. Beckham buvo užfiksuota Holivude, kai dalyvavo Evos Longorios organizuotame labdaros renginyje.

Vilnietė N. Peliajeva šiuo metu teisiama su savo gyvenimo draugu Renatu Šukeliu dėl esą nepagrįsto praturtėjimo – pareigūnai įtaria, kad jie iš neteisėtai įgytų lėšų Bulgarijoje ant jūros kranto nusipirko dvejus apartamentus bei prie Vilniaus esančioje Tarandėje nusipirko žemės sklypą bei pasistatė namą. Plačiau apie tai galite skaityti čia.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)