Lietuvos bankas įpareigojo komercinius bankus ir kredito unijas nuo vasario 1 d. tokias mokėjimo paslaugas teikti ne brangiau nei už 1,5 Eur. Tačiau mes visas šias paslaugas visiems gyventojams teikiame nemokamai nuo šiandien, - pranešime sako Audrius Ramanauskas, „Mistertango“ vadovas. - Kam mokėti 18 Eur per metus, jei tą patį gali gauti nemokamai?“

Pasak pranešimo, be jokių mokesčių galima atidaryti banko sąskaitą neišeinant iš namų, naudotis el. bankininkyste, gauti įmokas eurais ir pervesti pinigus į ES šalis. Be to, nemokamų paslaugų paketą netrukus papildys ir mokėjimo kortelė.

„Mistertango“ taip pat pirmoji šalyje leidžia pačiam pasirinkti savo tarptautinį banko sąskaitos numerį (IBAN). Jį sudaro 18 skaitmenų, iš kurių 11 galima pasirinkti pačiam. Pavyzdžiui, tai gali būti telefono numeris ar kitas lengvai įsimenamas skaičių derinys.

Visi „Mistertango“ klientų pinigai yra laikomi Lietuvos banke ir Skandinavijos bankų specialiosiose sąskaitose. Visa tai užtikrina, kad lėšos yra apsaugotos ir negali būti skolinamos.

„Esame įsitikinę, kad pagrindinės mokėjimo paslaugos gyventojams turi būti nemokamos. Šiame versle uždirbama iš pridėtinės vertės paslaugų ir verslo klientų. Pavyzdžiui, mūsų verslo klientai moka 0,15 Eur už pavedimą Lietuvoje ir ES. Tokios yra pasaulinės tendencijos, pagaliau pasiekusios ir mūsų šalį“, - sako A. Ramanauskas.

DELFI primena, kad nemokamus elektroninės bankininkystės pervedimus ir mokėjimo kortelę siūlo ir bendrovė „Paysera“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)