Pastariesiems išsklaidyti abejones padės blogiausių Valentino dienos dovanų sąrašas. Bet kuri iš šių dovanų yra užtikrintas būdas kitą dieną likti vienišam – nebent turite partnerį su neįtikėtinu humoro jausmu, rašo inquisitr.com.

1. Kelnaitės dviem

Belieka kraipyti galvą, kam tokios apatinės kelnaitės galėtų pasirodyti seksualios ar romantiškos.

2. Tarakonas, pavadintas mylimojo vardu

2011 metais buvo madinga kažkieno vardu pavadinti žvaigždę, tačiau šiais metais galite pasiduoti naujausiai tendencijai ir savo mylimojo ar mylimosios vardu pavadinti tarakoną. „Refinery29“ praneša, kad Bronkso zoologijos sodas siūlo žmonėms suteikti vardus Madagaskaro šnypščiantiems tarakonams – vos už 10 dolerių! Koks puikus sandoris sužavėti savo antrąją pusę.

3. Širdelių formos saldainiai su D. Trumpo pasisakymais


Maži, širdelių formos saldainiukai yra tikras saldžiosios Valentino dienos įsikūnijimas (bent jau pradinės mokyklos moksleiviams). Jei norite savo santykiams suteikti šiek tiek Donaldo Trumpo atspalvių, padovanokite „Trump Valentine Conversation Hearts“ – širdelės formos saldainiukus su D. Trumpo pasisakymais. Tarp riebiausių posakių yra „Pasibjaurėtinas apsileidėlis“, „Verti mane vemti“ ir „Storas, bjaurus nevykėlis“.

4. Vakarienė „McDonald`s“ užkandinėje

Niekas neišreikš tikros, didelės meilės taip, kaip mėsainis „Big Mac“, taigi norėdami kraštutiniu būdu nustebinti mylimąją romantiška Valentino dienos vakariene, nusiveskite ją į „McDonald`s“. Ši šventiškai pasipuošusi pora tikrai neatrodo atsidūrusi ne savo vietoje, kai iš vieno šono šviečia „McFlurry“ reklama, o iš kito – tualeto ženklas.

5. Jokios dovanos

Patarimas jokių romantiškų minčių neturintiems asmenims: jei paklausite savo partnerės, ko ji norėtų Valentino dienos proga, o ji atsakys „Nieko“, nepriimkite jos žodžių už gryną pinigą. Iš tikrųjų nieko nepadovanoję (o šiuo atveju už „Nieką“ dar sumokėję pinigus), kitą dieną po Valentino dienos tikrai liksite vienas.

6. Jos ar jo laidotuvių organizavimas

Galima jums atleisti, jei manote, kad blogiausia Valentino dienos dovana yra nieko nepadovanoti. Pasirodo, gali būti ir dar blogesnė – kur kas blogesnė – dovana. Savo partnerio laidotuvių organizavimas yra puikus būdas išreikšti, kaip jūs regite savo bendrą ateitį. Juk šiais laikais nepakanka rūpintis mylimuoju tik jam gyvam esant – reikia dar ir stilingai palydėti jį į aną pasaulį.

Kokią jūs esate gavęs blogiausią Valentino dovaną? Ar kas nors yra jums padovanojęs tokią nevykusią Valentino dovaną, jog nutraukėte savo santykius?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)