Jai pavyko laimėti dviejų divizijų prizus: už atspėtus penkis pagrindinius skaičius – 2885 Eur, o už penkis pagrindinius ir vieną Vikingo skaičių – tik Lietuvai skirtą prizą – 396 420 Eur.

Laimingą bilietą patikrinusi internetu ir pamačiusi laimėjimo sumą, žaidėja, kaip ir turbūt dauguma, kurie atsidurtų tokioje situacijoje, nepatikėjo, kas vyksta.

„Žiūriu ir netikiu... Viską išjungiau, dar kartą patikrinau, tada darkart“, – kalbėjo laimėtoja, kuri iškart šia žinia pasidalino su savo šeima.

Prakalbus apie tai, kur išleis laimėtą sumą, moteris surimtėja.

„Kol kas gyvensiu taip, lyg šių pinigų nebūtų, lyg nieko nebūtų nutikę. Reikia, kad viskas susigulėtų, aprimtų, tada, manau, šis laimėjimas bus kažkur investuotas. O tada galbūt jau ir kiti sužinos, kas ir kiek laimėjo“, – teigė žaidėja, kuri pageidavo jos tapatybės neviešinti.

Laimėtoja taip pat prisipažino bijanti ir nenorinti padaryti skubotų sprendimų netikėtai aplankius solidžiai sumai pinigų.

„Aš laimingas žmogus, o gyvenime viską lemia tavo požiūris. Kai nieko daug nereikalauji, tau tarsi atgal grįžta su kaupu už tai, kad esi toks, koks esi“, – apie netikėtai aplankiusi laimėjimą svarstė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)