Valstybės tarnyboje dirbantis, daugiau nei pusės milijono eurų laimėtojas, visus „Vikingų loto“ loterijos gyvavimo metus žaidžia su tais pačiais trimis skaičiais ir bilietus perka keliems tiražams, t. y. juos prenumeruoja.

„Nieko matematiškai neskaičiuoju, tiesiog vizualiai tam tikri skaičiai man atrodo gražiai“, – juokėsi vilkaviškietis.

Žaidėjas iš Vilkaviškio savo sėkme patikėjo iškart. „Žinoma, dar pasiskambinau į loteriją, tada visiškai įsitikinau. Iš pradžių buvo keista, tada aplankė šioks toks stresas, tačiau dabar jau ramiau“, – apie savo reakciją laimėjus Didžiojo prizo dalį kalbėjo vyras.

Žaidėjas iš Vilkaviškio įsitikinęs, kad laimėta didesnė nei 520 tūkst. Eur suma atvers naują lapą ir prasidės lengvesnis etapas.

„Žinoma, kardinaliai niekas nepasikeis, bet tam tikri procesai pagreitės, taip pat pagerės buitis“, – kalbėjo laimėtojas. Be to, vyras jau planuoja išpildyti vieną iš savo didžiausių svajonių – nuvykti į Australiją. Pradžioje tai buvo žmonos svajonė, bet po truputį tapo ir mano. Jau vien per „Be namų negerai“ galima pamatyti, kad ten kitokia gamta, gyvūnija...“ – apie savo mylimą šalį kalbėjo vyras.

Laimėtojas taip pat pasižadėjo sau, kad paaukos ir labdarai.

Vyras pasakojo, kad skaitydamas kitų lietuvių sėkmės istorijas apie laimėjimus, niekada nepavydi, o tik džiaugiasi. „Kuo daugiau Lietuvoje turtingų žmonių – tuo geriau“, – juokėsi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)