Tokia pat ilga kelionė jo laukia ir iš darbo iki namų. Jis nė karto nesiskundė, informuoja businessinsider.com.

Prieš dešimt metų sugedo vyro automobilis. Visus tuo metus jis nepraleido nė vienos darbo dienos. Atstumas, kurį kiekvieną rytą įveikia iki darbo, jo dienotvarkę pakoregavo taip, kad miegui lieka vos dvi valandos.

Kai 19 metų Detroito Veino universiteto studentas Evanas Leedy‘is sužinojo šią istoriją, jis pradėjo „GoFundMe“ kampaniją, tikėdamas padėti J. Robertsonui – norėjo surinkti 5 tūkst. dolerių (4367 Eur) ir nupirkti jam naudotą automobilį. Istorija pateko į internetą, ir suma įspūdingai išaugo – iki 44 tūkst. dolerių (38 tūkst. 438 Eur).

Nuo kampanijos pradžios praėjo vos penkios dienos, o kilniam tikslui jau surinkta daugiau nei 311 tūkst. dolerių (271 tūkst. Eur). Smagiausia tai, kad suma ir toliau auga kaip ant mielių.

Vietos „Ford“ atstovybė taip pat operatyviai sureagavo į istoriją ir J. Robertsonui padovanojo naują automobilį – raudoną „Ford Taurus“.

J. Robertsono istorija suvirpino tūkstančius širdžių. Prie „GoFundMe“ kampanijos jau prisidėjo beveik 12 tūkst. žmonių. „HuffPost“ Detroito gyventoją apibūdino kaip sunkiausiai dirbantį žmogų visoje Amerikoje.

Vyras niekada nesiskundė dėl sunkumų vykstant į ir iš darbo, niekada neprašė pagalbos. Valandinis vyro atlyginimas siekia 11 dolerių (9,31 Eur), todėl naujam automobiliui susitaupyti jam niekaip nepavyko. Detroito viešojo transporto sistema tikrai ne pati patogiausia, todėl jam teko ieškoti kitų variantų. Kalbant apie maršrutą iki darbo, viešuoju transportu jis įveikia vos 3,2 kilometro. Nepaisant patiriamų sunkumų, vyras niekada nesvarstė galimybės atsisakyti turimo darbo ir pasiieškoti esančio arčiau namų.

Tūkstančiai geros širdies žmonių pasirūpino, kad kantriojo Detroito gyventojo gyvenimo sąlygos pastebimai pagerėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)