VMVT praneša, kad gavę informacijos Kaišiadorių valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriai kartu su Kaišiadorių Policijos komisariato Prevencijos poskyrio pareigūnu patikrino gyventojo namus. Patikrinimo metu nustatyta, kad ūkiniame pastate buvo skerdžiamos ir dorojamos vištos. Rasta daugiau kaip 700 kg šviežios ir šaldytos vištienos bei vištų subproduktų, 35 gyvos vištos. Veikla buvo vykdoma neturint jai reikiamų leidimų, netinkamose patalpose, nepaisant sanitarinių ir higienos reikalavimų.

Savininkui nurodyta nedelsiant sustabdyti maisto tvarkymo veiklą, visą rastą apdorotą vištieną (702 kg) utilizuoti šalutinių gyvūninių produktų tvarkymo įmonėje, tai patvirtinančius dokumentus pateikti Kaišiadorių valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai. Pradėtas šio asmens nelegalios veiklos tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)