„Tai pirmasis prie „Bendros Sąskaitos“ prisijungęs nacionalinis paslaugų teikėjas. Todėl pradėtas bendradarbiavimas su AB „VST“ tiek mums, tiek gyventojams labai svarbus. Džiaugiamės, kad nuo šiol ir AB „VST“ prisidės prie siekio supaprastinti sąskaitų už paslaugas apmokėjimo tvarką ir tuo pačiu padės gyventojams sumažinti sąskaitų administravimo išlaidas“, – pranešime spaudai teigia „BendraSaskaita.lt“ administruojančios įmonės generalinis „Aservis“ direktorius Albinas Bačiliūnas.

Komunalinių ir kitų paslaugų teikėjų dalyvavimas „BendraSaskaita.lt“ projekte suteikia Kauno miesto gyventojams galimybę už suteiktas paslaugas kas mėnesį apmokėti vienu mokėjimo kvitu ir sutaupyti dalį išlaidų bei laiko.

„Vienas iš akcinės bendrovės „VST“ siekių yra užtikrinti, kad atsiskaityti už suvartotą elektros energiją klientams būtų paprasta ir patogu. Prisijungus prie „Bendros Sąskaitos“ projekto klientams bus kur kas paprasčiau atsiskaityti už bendrojo naudojimo patalpose suvartotą elektros energiją“, – pranešime spaudai sako akcinės bendrovės „VST“ generalinis direktorius Aidas Ignatavičius.

Kauniečiams pateikiama „Bendrąja sąskaita“ galima atsiskaityti už visų pagrindinių Kauno miesto komunalinių įmonių suteiktas paslaugas – AB „Kauno energija“, UAB „Kauno vandenys“, UAB „Kauno Švara“, UAB „Dokeda“, AB „City Service“, UAB „Žaidas“, UAB „Namų priežiūros centras“, UAB „Init“, UAB „Mikrovisatos TV“ bei VŠĮ „Hansa Teleradijo kompanija“.

Pasinaudodama struktūrinių fondų finansavimu, UAB „Aservis“ nuo kito mėnesio plečia ir „Bendros Sąskaitos“ galimybes, pritaikant ją atsiskaitymui ir už kitas paslaugas. Vieni pirmųjų partnerių šioje srityje yra AB „Autrolis“ ir UAB „Kauno autobusai“. Jau artimiausiu metu interneto svetainėje www.bendrasaskaita.lt bus galima įsigyti terminuoto viešojo transporto e-bilieto papildymą.

Remiantis Ūkio ministerijos rekomendacija, centralizuotą mokesčių apmokėjimo sistemą diegti ir kituose miestuose, artimiausiu metu planuojama sudaryti galimybę ne tik Kauno, bet ir kitų miestų gyventojams už komunalines ir kitas paslaugas atsiskaityti naudojantis „BendraSaskaita.lt“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją