Praeitą savaitę naujasis „General Electric“ generalinis direktorius Lawrence'as Culpas pabrėžė, kad įmonės skolos sumažinimas yra vienas esminių jo veiklos prioritetų. Pasak jo, įmonė laikysis birželį priimto plano sumažinti valdomų naftos pramonės ir sveikatos apsaugos įmonių skaičių.

Privataus kapitalo įmonė „American Industrial Partners“ įsigis „Current“, parduodančią energijos efektyvumą gerinančias technologijas pramoniniams ir komerciniams klientams. Planuojama, kad sandoris bus užbaigtas 2019 m.

„Current“ parduoda LED ir saulės energijos infrastruktūros technologijas. Pasak „General Electric“, parduodamos įmonės, kartu su keliomis kitomis mažomis įmonėmis, trečio ketvirčio pajamos sudarė tik 385 mln. dolerių, arba 1,4 proc. visų „General Electric“ pajamų.

Kadaise dominavęs JAV pramonėje, „General Electric“ spalio pabaigoje pranešė apie net 22,8 mlrd. dolerių siekiančius nuostolius. Tai paskatino JAV vyriausybę pradėti įmonės buhalterinės apskaitos tyrimą.

Po trečiojo ketvirčio rezultato paskelbimo kredito reitingų agentūra „Moody's“ sumažino „General Electric“ skolinimosi reitingą dėl silpstančių įmonės energetikos padalinių.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)