„Elektrovoltas“ apskaitos prietaisų rodmenų nurašymo paslaugą teiks Klaipėdos ir Šiaulių regionuose, o „Mano būstas LT“ – Vilniaus, Utenos, Panevėžio ir Kauno regionuose. Alytaus regione nuo pernai metų apskaitos prietaisų rodmenis tikrina „Alytaus butų ūkio“ darbuotojai.

Kaip nurodo „Lesto“, gyventojai turi būti apdairūs, kad į namus neįsileistų energetikais apsimetusių sukčių – kad gyventojams nekiltų abejonių dėl paslaugos teikėjų veiksmų teisėtumo, visi darbuotojai, tikrinantys apskaitos prietaisus, su savimi turi ir pateikia specialius pažymėjimus, patvirtinančius „Lesto“ įgaliojimą atlikti elektros apskaitos prietaisų rodmenų patikrinimą.

„Apskaitos prietaisų rodmenis tikrinantys „Lesto“ ar paslaugos teikėjų darbuotojai gyventojų niekuomet neprašo pinigų, netikrina gyventojų namų vidaus elektros tinklų ir jų neremontuoja – jie tikrina tik apskaitos prietaisų rodmenis. Vartotojai nepajus jokių elektros energijos tiekimo ir kitų LESTO paslaugų kokybės skirtumų, atvirkščiai – ilgainiui sudaromos prielaidos paslaugų kokybei gerėti, rangovams keliami aukšti reikalavimai“, – teigia Sergejus Ignatjevas, „Lesto“ Klientų aptarnavimo tarnybos direktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)