Kaip rašo dienraštis „Klaipėda”, A.Celisčevo rūpesčiai dėl vonioje įrengto šildymo gyvatuko prasidėjo prieš ketverius metus. Įrenginys pradėjo nešilti. Vyras pasakojo, kad bandė matuoti gyvatuko temperatūrą. Pridėtas termometras rodė tik šiek tiek daugiau nei 30 laipsnių šilumos.

A.Celisčevas tvirtino, kad prieš dvejus metus bandė spręsti problemą. Jis kreipėsi į tuomet namo šildymo ir karšto vandens sistemą prižiūrėjusios įmonės "Litesko" filialą "Palangos šiluma".

Jam buvo paaiškinta, kad užsikimšę vamzdžiai ir juos reikia praplauti. Pasak vyro, tada buvo atvažiavę įmonės darbuotojai, bet nieko nepadarė.

„Jie neturėjo reikiamo ilgio žarnų, kad jas galėtų iš rūsio išvesti į lauko kanalizaciją ir praplauti vamzdžius. Įmonė prižiūri sistemas, o neturi įrankių", – stebėjosi vyras.

Įmonės "Litesko" filialo "Palangos šiluma" direktorius Rimantas Kregždė dienraščiui „Klaipėda" pabrėžė, kad jo vadovaujama bendrovė jau metus neprižiūri daugiabučių namų šildymo ir karšto vandens sistemų.

Pasak R.Kregždės, buvo perversti 2–3 metus saugoti gyventojų raštiški nusiskundimai, tačiau nerasta, kad Druskininkų gatvės 7 name kokiame nors bute nešiltų gyvatukas.

Anot R.Kregždės, gyvatukas palangiškio bute gali nešilti dėl rimtesnių problemų – vamzdžiai gali būti ne užsikimšę, o užkalkėję. Tokiu atveju praplovimas nepagelbės.

Dabar Druskininkų gatvės šildymo ir karšto vandens sistemas prižiūrinčios įmonės "Palangos šilumos tinklai" direktorius Rimantas Gliožeris tvirtino, jog problema bus išspręsta. "Darbuotojai jau buvo nuvažiavę į šį namą, bet nurodytame bute nieko nerado", – teigė vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)