„Energijos tiekimo“ generalinis direktorius Algirdas Juozaponis sako, kad naujasis už Lietuvos ribų labiau suprantamas, atpažįstamas ir įsimenamas pavadinimas žymi naują veiklos etapą.

„Praėjusiais metais kaimyninėse rinkose veikėme gana pasyviai, tačiau šiemet sustiprinome savo įmonės Latvijoje komandą, paruošėme produktus klientams ir pradedame aktyvius pardavimus. Konkurencinių pranašumų Latvijos rinkoje sieksime būdami lankstesni, dinamiškesni už kitus ir orientuodamiesi į individualius klientų poreikius“, – sako bendrovės vadovas. „Geton Energy“ klientai Latvijoje, kaip ir „Energijos tiekimo“ klientai Lietuvoje, galės rinktis fiksuotą arba su kaina „Nord Pool Spot“ elektros biržoje susietą kainodarą.

Pakeitus Latvijoje ir Estijoje veikiančių antrinių bendrovių pavadinimus, Lietuvoje įmonė ir toliau vadinsis „Energijos tiekimas“.

A. Juozaponio teigimu, Latvijos parlamentui iki 2015 metų pradžios atidėjus galutinį elektros energijos rinkos liberalizavimą, bendrovės strategija šioje rinkoje nesikeičia. Kol kas Latvijoje bus orientuojamasi tik į komercinius vartotojus.

Bendrovė skelbia, kad turi beveik 6 tūkst. klientų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)