ESO gedimų žemėlapyje matyti, kad gedimai pradėti registruoti apie 12:32 val. Peržvelgus registruotus gedimus matyti, kad su problemomis susiduria daugiau nei tūkstantis Vilniaus namų ūkių. Gedimai užregistruoti tokiose gatvėse kaip Filaretų, Saulės, Rudens, Vasaros, Viršupio, Šilo, Rokantiškių, Olandų.

Plačiau su gedimų žemėlapiu galima susipažinti čia.

ESO gedimų žemėlapis

DELFI susisiekus bendruoju ESO telefonu, atsiliepęs konsultantas informavo, kad gedimas fiksuojamas transformatorinėje. Kol kas tiksliai, kada bus pašalinti gedimai visiems vartotojams nežinoma. Daliai namų problema jau identifikuota ir tvarkoma, gedimai turėtų būti pašalinti iki 17.30 val., dalyje namų vis dar nustatinėjamos problemos ir laikas, kada viskas bus sutvarkyta. Konsultanto teigimu, nustačius gedimą vidutiniškai jis būna pašalinamas per 2 val. Jis taip pat atsiprašė vartotojų, už patiriamus nepatogumus.

Apie 16:45 val. visiems ESO klientams, kuriems buvo nutrūkęs elektros tiekimas Vilniuje, jis buvo atkurtas pasitelkus elektros generatorių, o ESO inžinieriai toliau dirba šalindami elektros kabelio gedimus, rašoma ESO išplatintame pranešime spaudai.

Dedamos visos pastangos ir pasitelktos papildomos pajėgos, kad dar šiandien ESO klientams būtų užtikrintas nepertraukiamas elektros skirstymas.

ESO apgailestauja dėl susiklosčiusių aplinkybių ir atsiprašo klientų dėl galimai patirtų nepatogumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)