Priežasčių, kodėl nuspręsta atleisti direktorių, neįvardijo ir „Alytaus šilumos tinklų“ valdybos pirmininkas, miesto savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Jastremskas.

V. Pajarskas „Alytaus šilumos tinklų“ valdybos sprendimu atleistas vakar, rugpjūčio 16 d.

„Aš nieko nežinau. Man nepasakė, kodėl. Tikrai nežinau. Klauskite valdybos pirmininko“, - kalbėjo jau buvęs „Alytaus šilumos tinklų“ direktorius V. Pajarskas.

Nekalbus buvo ir „Alytaus šilumos tinklų“ valdybos pirmininkas V. Jastremskas. Jis teigė, kad toks buvo valdybos sprendimas. „Kol bus paskirtas naujas direktorius, laikinai direktoriaus pareigas eis Alytaus miesto savivaldybės Teisės skyriaus vyriausiasis specialistas Romualdas Paulauskas“, - sakė V. Jastremskas.

Įmonės „Alytaus šilumos tinklai“ vardas buvo garsiai eskaluojamas šių metų pavasarį, kai į viešumą iškilo faktas, kad savivaldybės įmonės įsigijo brangų visureigį, kurį ji išnuomojo „Litesko“ filialui „Alytaus energija“, mat privačiai bendrovei to neleido įmonės savininkai prancūzai.

Būtent po šio įvykio Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius kreipėsi į savivaldybės kontrolierių Arturą Juškauską su prašymu įmonėje atlikti patikrinimą ir pateikti dokumentus.

Nepatvirtintais duomenimis, atlikus minėtą patikrinimą ir nuspręsta V. Pajarską atleisti.