Nors didelio klientų antplūdžio nesulaukta, žmonės pavieniui vis ateidavo prie banko durų, tačiau juos čia pasitikdavo iškabinti skelbimai apie tai, kad bankas nedirba. Netrukus išsiskirstė ir banko darbuotojai. Ant Maironio gatvėje esančios Ūkio banko buveinės užrašai apie neteikiamas paslaugas iškabinti net trimis kalbomis – lietuvių, rusų ir anglų.

Ne vienas kaunietis bandė pasinaudoti bankomato paslaugomis, tačiau ir jie neveikė.

„Iš žiniasklaidos sužinojau apie padėtį banke ir tuoj pat atskubėjau. Šiandien buvo paskutinė diena, kuomet galėjau įnešti palūkanas už paskolą. Kas dabar bus?“, - sunkiai žodžius rinko moteris.

„Atėjau iš bankomato nusiimti mamos invalidumo pašalpą. Esu šokiruota, nes nei bankas, nei bankomatas neveikia. Kaip dabar reiks gyventi?“, - emocijų neslėpė bergždžiai prie banko stoviniavusi moteris.„Prapuolė visos mano ir vyro santaupos. Mes sąžiningai dirbome ir taupėme, o dabar štai kokia situacija“, - teigė garbaus amžiaus kaunietė.

Klientams aktuali naujausia informacija dėl Ūkio banko teikiama specialia nemokama telefono linija 8 800 10 007 (skambinantiems iš Lietuvos) ir tel. +370 37 395 532 (skambinantiems iš užsienio). Informacija šia telefono linija šią savaitę bus teikiama nuo 8 iki 20 val. darbo dienomis ir nuo 9 iki 13 val. šeštadieniais ir sekmadieniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)