Trečiadienį „Facebook“ teisėjas patalpino savo kurtą anekdotą apie Jungtinėje Karalystėje nuo Lietuvos teisėsaugos besislapstančius verslininkus.

„Kodėl UK teismas paleido Antonovą su Baranausku? Vakar TV praslydo žinia, kad UK teismas Antonovui su Baranausku leido „pabūti“ Anglijoje iki rugsėjo. Tą progą pradėjau mąstyti, visgi kodėl teismas bankininkus paleido iš suėmimo ir gimė toks ekspromtas. Tikiuosi, kad kolegos Anglijoje supras jumorą“, – rašo A. Cininas.

Baudžiamąsias bylas nagrinėjantis teisėjas pateikia savo kurtą anekdotą apie teismo procesą, kurio metu buvo sprendžiamas įtariamųjų suėmimo klausimas.

Teisėjas:– Tai ką, Antonovai, prisidirbai, kad Labusai tavęs ieško, va, popierius atsiuntė, rašo, kad pensininkų pinigus pavogei. Kur dėjai babkes?

Antonovas: – Taigi klubą pirkau.

T: – Kokį klubą?

A: – Taigi Portsmuothą jūsiškį.

T: – Ak štai kaip. Jo, nu tada nežinau kaip čia dabar. Nuu...

A: – Jei dabar sėdėsiu, klubas be babkių liks...

T: – Nu nežinau net...

A: – Tai ką darom Jūsų Kilnybe?

T: – Tu šitą... Babkių kažkiek prie savęs turi?

Audrius Cininas
A: – Nu dabar tai nelabai. Išsileidau byški paskutinėm dienom, dar labusai Spaikerį areštavo, mersus visus. Čia tik va masažisto algą už rugsėjį turiu, norėjau šiandien atiduoti, 100 štukų eurų...

T: – Tai tu šitą, nu duok tas babkes. Paliksi kaip užstatą. Ir eik, tik pažadėk, kad daugiau taip nedarysi...

A: – Tai aš gal jau ir eisiu?

T: – Eik eik, tik žiūrėk man.

A: – Ačiū Jūsų kilnybe...

T:– Ei, palauk...

A: – ???

T: – Tu šita, va 20 štukų pasilik, masažistui atiduosi, sakyk, tegu neverkia. Lapkritį atiduosi skolą. Visiems dabar sunku...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (386)