Kaip praneša „Snoras”, pagal Įmonių bankroto įstatymą gruodžio 7 d. laikinasis administratorius perdavė banko kontrolę bei valdymą bankroto administratoriui. Laikinasis administratorius bankroto administratoriui perdavė esminę dokumentaciją, laikinojo administravimo metu atliktus darbus bei pirminį finansinį banko vertinimą.

Artimiausiu metu administratorius informuos suinteresuotus asmenis apie bankrotą. Skolininkams bus pranešta apie esamų paskolų refinansavimo bei grąžinimo galimybes ir procedūras, Indėlių draudimo fondui bus teikiama būtina informacija dėl draudimo išmokų mokėjimo, banko darbuotojai bus informuoti apie besitęsiančius darbo santykius su banku po sprendimo iškelti bankroto bylą priėmimo.

Taip pat bus sudarytas ir paskelbtas kreditorių bei kreditorių reikalavimų sąrašas, kuris pateikimas teismui tvirtinti bei sušaukiamas pirmasis „Snoro” kreditorių susirinkimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)