Šmaikštuoliai – vienas „pensininkas“ ir bent du operatoriai – bankininką pasitiko prie Bromley policijos nuovados, kurioje R. Baranauskas privalo kas rytą registruotis. Buvusio „Snoro“ prezidento susitikimas su savo „gerbėju“ nufilmuotas ir patalpintas į svetainę Youtube.com.

„Pensininkas žada nenurimti ir kovoti iki galo, kad jam finansinę laisvę suteikęs p.Baranaukas būtų pripažintas politiniu kankiniu ir nebūtų išduotas Lietuvai“, - rašoma vaizdo siužeto aprašyme.

R. Baranauskas, į nuovadą tradiciškai atvykęs su sūnumi Edgaru, į „pensininką“ beveik nereagavo – tiesiog sėdo į baltą visureigį ir nuvažiavo.

Tiesa, bankininkas turbūt nepastebėjo, kad tautiečiai ant automobilio, kuriuo jis atvažiavo, paliko nedidelę dovanėlę – mašina padabinta internete jau kelias savaites klaidžiojančiu kiek perdarytu nacionalizuoto banko logotipu: „Soriukas“.

Beje, šio vaizdo siužeto autoriai užsimena, kad tai gali būti ne paskutinis pasišaipymas iš R. Baranausko.

DELFI primena, kad R. Baranauskas Londone gyvens dar mažiausiai pusmetį – tiek laiko turėtų trukti jo ir didžiausio nušalinto „Snoro“ akcininko Vladimiro Antonovo ekstradicijos bylos svarstymas. Per praėjusį teismo posėdį bankininkų advokatai R. Baranauską ir V. Antonovą pristatė kaip kankinius bei lygino juos su nuteistu Rusijos verslininku Michailu Chodorkovskiu.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)