Suma buvo padalyta į keliasdešimt pervedimų, esą banko formoje neužteko langelių iš karto visai pervedamai sumai įrašyti.

„Nesąmonė... Dovana: iš vienos kišenės pinigai perėjo į kitą“, – LNK „Žinioms“ sakė V. Romanovas.

V. Romanovas sako, kad jo sūnus Rusijoje dirba aliuminio versle, tačiau kur tiksliai, nepatikslina.

Romano Romanovo vardas nuskambėjo jo tėvui teismuose susikirtus su Rusijos oligarchu Olegu Deripaska dėl aliuminio gamyklų Bosnijoje ir Hercegovinoje.

Ūkio banko savininko veiklą tiria ir Generalinė prokuratūra. Kol kas apie tyrimo rezultatus prokurorai tyli.

„Kalbame apie labai sudėtingus ikiteisminius tyrimus, banko veiklos tyrimus, tai užtrunka laiko, todėl kalbėti apie pabaigą, perspektyvą tos bylos yra per anksti“, - sakė Generalinis prokuroras Darius Valys.

Paklaustas, ar neketinama dėl banko turto švaistymo pateikti įtarimų V. Romanovui, D.Valys sakė: „Šiuo klausimu kol kas mes pagrindo svarstyti apie įtarimus V.Romanovui neturime“.

Prokurorai anksčiau teigė, kad dėl žlugusio Ūkio banko veiklos pirmiausiai įtarimai būtų pateikiami banko vadovams, o ne akcininkui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)