Ją organizavo „Aidos studija“, siekianti, jog kuo daugiau Klaipėdos moterų sugebėtų pasidaryti makiažą taip, kad jis tarnautų ir psichologijai, taptų savotiška kiekvienos dailiosios lyties rekomendacija.

Iš Paryžiaus neseniai grįžusi E. Pališkienė papasakojo apie naujausias makiažo tendencijas, dalijosi patarimais, kaip moterims nuolat spindėti.

„Grožis turi savo kodus ir mes juos galime nulaužti, juos sužinoti. Jei moteris jau išdrįso atsistoti prieš veidrodį, tai jau yra gerai“, – E. Pališkienė įsitikinusi, jog kiekviena dailiosios lyties atstovė privalo rūpintis savo grožiu.

Paklausta, koks makiažas moterims tinka labiausiai, „Grimo akademijos“ įkūrėja pabrėžė, jog lietuvės priskiriamos šiaurietėms moterims, todėl ir vyrauja šaltos, pastelinės, prigesintos spalvos, kurias norisi švelninti ir šiltinti.

„Ir šiuo metu, ir kitais metais madingiausia bus sveika ir lygi oda. Jei gamta tokios nedavė, tuomet tai galima pasiekti su kosmetikos priemonėmis. Madingas bus nuogas veidas – toks, lyg jis būtų be makiažo, tačiau šviesus ir švytintis, o ne matinis. Paslaptis paprasta – per švytėjimą, blizgesį nesimato nė vienos raukšlės“, – aiškino E. Pališkienė.

Sveikas, blizgantis, truputį šlapias veidas, moters-katės akys, kurios tarsi sako, kad tokia moteris yra nugalėtoja, ir raudonos lūpos – tai pagrindiniai makiažo akcentai.

Renginyje, ne tik kalbėta, bet ir aiškiai įrodyta, jog moteris neatpažįstamai gali pasikeisti per 15 minučių.

Klaipėdietės Kristina Jatautaitė ir Rovena Žiogė išdrįso publikai pasirodyti be makiažo, sėstis į vizažistės kėdę ir leisti visiems stebėti, kaip jos per keliolika minučių pasikeičia.

R. Žiogei buvo sukurtas vakarinis, o K. Jatautaitei – kasdienis makiažas. Abi moterys rezultatu liko patenkintos, o kitos moterys iškart meistres užvertė klausimais, kaip taip greitai susikurti nepriekaištingą įvaizdį.

Makiažo tendencijas taip pat pristatė ir modeliais tapusios „Man-go“ narės Justina ir Gabija bei šokėja Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)