„Kraustau spintą. Yra labai daug rūbų, kurių nebenešiosiu ir yra rūbų, kurių dar nei karto neteko vilkėti. Labai greitai sumečiau nuotraukas, tai suknelės ant pakabos. Kainos derinamos“, – feisbuko paskyroje rašė M.Šedžiuvienė.

Monikos gerbėjos gali įsigyti pačių įvairiausių suknelių – nuo pompastiškų vakarinių iki kasdienių ar kokteilinių. M. Šedžiuvienė savo garderobą įvertino nuo 15 iki 65 eurų.

Monika - ne vienintelė garsi moteris, internete parduodanti pabodusius ar netinkančias sukneles. Įspūdingą raudoną suknią, kuria vilkėjo per Rimanto Kaukėno organizuotą labdaros vakarą, parduoda ir Danieliaus Bunkaus mylimoji Justina Stambrauskaitė.

Danielius Bunkus ir Justina Stambrauskaitė

Kailinių liemenių karalienė, grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė taip pat nusprendė perleisti šiltas aprangos detales kitoms moterims. „Išpardavimas! Parduodu liemenes. Nebrangiai“, – visai neseniai feisbuko paskyroje rašė garsi moteris.

Vita Jakutienė

Atlikėja Neringa Šiaudikytė prieš keletą metų taip pat pardavinėjo savo spintos turinį - prašmatnias sukneles.

Tąkart N. Šiaudikytė pasakojo, kad parduoti sukneles ji ryžosi dėl to, jog nenori su jomis viešumoje apsirengti antrą kartą. Tokios nerašytos stiliaus taisyklės laikosi dauguma užsienio bei Lietuvos pramogų, muzikos, meno, politikos, verslo pasaulio žvaigždžių.

Neringa Šiaudikytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)