Ji, kaip ir tituluota gražuolė Neringa Mažeikienė, trečiojo vaikelio besilaukianti šokėja Gintarė Slausgalvienė, aktorė Sandra Daukšaitė Petrulėnė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, Sauliaus Skambino mylimoji Živilė Barzdaitytė, laidų vedėja Gintarė Eimantaitė Armalė, tapo naujosios vasariškos „Rigonda style“ kolekcijos modeliu.

Perlais, rinktiniais kristalais, rankų darbo nėriniais ir natūraliomis plunksnomis dekoruotas sukneles bei kostiumėlius, pasak jų autorės, šįkart vienija ne tik kruopščiai atrinktos detalės, bet ir idėja, rašoma pranešime spaudai.

R. Užpalevičienė pasakoja, jog maždaug prieš metus leisdama vakarą kartu su dukromis Sindre ir Elinga, patyrė vieną įspūdingiausių gamtos reiškinių. Tąkart metereologai pranešė – maždaug vidurnaktį pakelkite akis į dangų, nes regėsite vieną po kitos intensyviai krentančias žvaigždes – kitaip tariant, džiuginantį įstabųjį Perseidų lietų.

Vasarišką drabužių kolekciją pristačiusios garsios moterys

„Skaičiavome krentančias žvaigždes ir galvojome norus. Sindrė tuo metu laukėsi vaikelio, todėl tylomis pasvajojau, kad gimtų mergytė. Neabejojau – jei taip atsitiks, jai dedikuosiu naujausius savo kūrinius“, – sakė talentinga pašnekovė.

Jos troškimas išsipildė ir namai prisipildė ne tik Sindrės bei Dovydo dvynukų sūnelių, bet ir dukrelės juoko.

„Pirmąją kolekciją vaikams pristačiau gimus anūkėliams. O kai mūsų šeimą užbūrė Nikolės šypsena, pajutau dar stipresnį kūrybinį įkvėpimą“, – pasakoja prieš dešimt metų pirmuosius drabužius iš itin aukštos kokybės siūlų pristačiusi R. Užpalevičienė.

Ne vienerius metus iš natūralaus šilko, merino, alpakos grožybes ji kūrė tik moterims. Pirmoji kolekcija vyrams gimė prieš maždaug penkis metus.

„Dabar kartais juokais save pavadinu šeimos dizainere. Labai džiaugiuosi, kad tai, ką sukuriu, tinka ne tik pačioms iškiliausioms progoms, bet ir laisvalaikiui“, – pastebi „Rigonda style“ įkūrėja.

Daugiau nuotraukų iš kolekcijos pristatymo:

Pristatant naujausią jos kolekciją „Žvaigždė Nikolė“, dalyvavo ne tik žinomos moterys, bet ir dukros bei anūkėlė. Pastarosios vardu pavadintos visos šiltam metų laikui skirtos puošmenos.

„Žvaigždynai mūsų šeimai visada turėjo simbolinę prasmę. Dukros žvaigždes pasirinko ir spręsdamos, kokių tatuiruočių nori. O Nikolė yra neabejotina mūsų žvaigždutė, padovanojusi karščiausių svajonių išsipildymą“, – kalba Rigonda.

Rinkdamasi siūlus naujiems rankų darbo kūriniams, ji atkreipė dėmesį į pernai išpopuliarėjusią detalę – blizgesį gaminiui suteikiantį sintetinį intarpą.

„Su sintetiniu siūlu dirbti sudėtingiau – jis turi savo charakterį. Tiesa, kitų, natūralių siūlų kokybės jis iš esmės nepakeitė, bet atvėrė naujas galimybes – drabužis gali keisti atspalvius, žėrėti. Tokia ir yra naujoji mano kolekcija – spindinti, kaip žvaigždynai“, – sako R. Užpalevičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją