Į 3-ąjį viešbučio gimtadienį susirinko gausus būrys ryškių ir stilingų svečių. Į renginį atvyko ne tik viešbučio darbuotojai, partneriai, bet ir tokie žinomi žmonės, kaip Žilvinas Grigaitis, Kristina ir Vygintas Kaikariai su dukra Kriste, Kristina Strolienė, Jonas Nainys, Gabrielė Gzimailaitė, Ilona Juciūtė, Mantas Bertulis bei daugybė kitų.

Renginį vedė atlikėja, renginių ir laidų vedėja Augustė Nombeko, o šventei įsibėgėjus tikrą vakarėlį svečiams užkūrė DJ Jovani, rašoma pranešime spaudai.

Renginio metu taip pat buvo atidaryta ir specialiai viešbučiui sukurta žinomos Kauno menininkės PUNKGALLERY – Lauros Kazlauskienės meno kūrinių paroda. Menininkė viešbučiui padovanojo ir išskirtinę dovaną – specialiai jam nutapytą paveikslą „Tokyo cat“, kuris buvo atidengtas vakaro metu.

„Mano kūryba atspindi mano organišką laisvę. Labai džiaugiuosi, kad savo kūriniais šiandien galiu dalintis ir šiame viešbutyje. Ši paroda man yra labai brangi ir svarbi, tad dėkoju „Moxy“ už galimybę dalintis savo kūryba kartu su jumis“, – renginio metu sakė menininkė L. Kazlauskienė.

Gimtadienio akimirkos:

Menininkei nuoširdžiai dėkojo viešbučio kapitonė Evelina Šukytė, kuriai šis gimtadienis – ypatingas, mat viešbučiui ji vadovauja dar nuo pirmųjų jo statybos dienų ir kaip teigė renginyje, standartų laužymas ir laisvė yra geriausiai jos vadovaujamą viešbutį apibūdantys reiškiniai.

„Mūsų šūkis yra – „In this house we don't judge“ ir tai tikrai atspindi tai, ką mes darome. Mes siekiame ir stengiamės, kad kiekvienas pas mus atvykęs svečias jaustųsi kaip namuose: laisvas, nepriklausomas – toks, kaip ir šis viešbutis. Mums patinka būti ryškiems, laužyti standartus, žengti koja kojon su mada, sekti naujausias tendencijas ir jas taikyti mūsų viešbutyje“, – teigė E. Šukytė.

Žinomas Kauno viešbutis taip pat didžiuojasi ir savo išskirtiniu viešbučio stiliumi, interjeru ir čia vykstančiais vakarėliais.

Šiame viešbutyje vyksta didelės šventės, įvairių koncertų bei renginių dūzgės, fotosesijos ir vaizdo klipų filmavimai, o viešbučio „lobby“ taip pat dažnai pavirsta į koncertų salę ir didžiulę šokių aikštelę, kurioje renkasi stilingiausi kauniečiai ir miesto svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją