Į renginį atvyko Lina Anušauskienė, Jolanta Svirnelytė, Justė Zinkevičiūtė, Akvilina Ubartaitė, Tamara Binevič, Jolanta Talaikytė, Laima Lavaste, Alvyda Jasilionytė ir kt.

Žinomos moterys vakaro metu ne tik domėjosi kvapniomis kosmetikos naujienomis, vaišinosi desertais, bet ir klausėsi džiazo muzikos, kurią atliko Justė Kazakevičiūtė ir Richardas Banys.

Įdomu tai, kad naująją šventinę „L‘Occitane“ produktų kolekciją sukūrė vienas garsiausių prabangių gardumynų šefų Pierre Hermé, neretai vadinamu „desertų Picasso”.

„Kai aš kūriau šiuos aromatus, jie ne tik turėjo kvapą. Jie įgavo ir savitą skonį“, - sako P. Hermé.

Renginio viešnios turėjo galimybę paskanauti „Strange Love“ įkūrėjų, organoleptikų (gastronomijos žinovai, ragautojai) Petro Jarašūno, Roko Jarašūno ir Mindaugo Ryškaus sukurtų desertų. Damos vaišinosi rausvųjų pipirų biskvitu su cinamono kremu ir džiovintais vaisiais, rabarbarų ledais su šalavijų kremu ir greipfrutų žievelėmis, vaniliniu Crème brûlée su jazminų žiedais.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)