Į atidarymo renginį buvo pakviesta nemažai Amerikos įžymybių. Radvilė pasakojo, jog kaip tik tuo metu viešėjo Majamyje, o į Las Vegasą vyko tik sudalyvauti minėto naktinio klubo vakarėlyje.

„Čia buvo pakviesta daugybė įžymybių iš visos Amerikos bei modelių. Atidarymo metu koncertavo Cardi B, J Balvin, G- Easy, Travis Scot, Kaskade, Marshmello, Alicia Keys ir Machine Gun Kelly.

Tiesą sakant, buvau girdėjusi nemažai istorijų apie tuos laukinius vakarėlius Las Vegase, bet nesitikėjau, jog tai vyksta iš tiesų. Jei atvirai, jaučiausi tarsi būčiau patekusi į filmą „Pagirios Las Vegase“.

Vakarėliai čia tikrai vyksta ištisą naktį ir dieną, o žmonės, atrodo, kad nemiega niekada. Jie nuolat arba šėlsta naktiniuose klubuose, arba lošia kazino.

Su savo draugių iš Niujorko kompanija taip pat išbandžiau lošimų automatus, bet supratau, jog man nuo to reikia laikytis atokiau. Esu pernelyg azartiška (juokiasi)“, – įspūdžiais dalijosi modelis.

R. Labutytė sakė, kad garsiausių atlikėjų pasirodymus jai teko stebėti iš itin arti, o su kai kuriais net ir leisti laiką vakarėlio metu. „Su kai kuriais susidūrėme akis į akį ir net vakarojome prie to pačio staliuko naktiniame klube. Visi, kuriuos sutikome, buvo malonūs ir tikrai gerai nusiteikę.

Ypač didelį įspūdį paliko Machine Gun Kelly, kuris buvo itin šiltas ir draugiškas. Jokio susireikšminimo, kuris būna paprastai būdingas žvaigždėms, tikrai nepastebėjau“, – šypsodamasi pasakojo Radvilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)