Apie tai, kad susirgo J. Mejeris papasakojo socialiniuose tinkluose. Vaikinas neslėpė, kad apmaudu ne tik dėl ligos, širdis plyšta ir dėl sugriuvusių planų.

„Lygiai prieš 2 metus daryta fotografija. Pamenu tik, kad Milano oro uoste buvo pilna žmonių su kaukėmis, nes tuo metu Kinijoje jau buvo prasidėjęs koronavirusas, o po poros mėnesių prasidėjo ir Lietuvoje…

Šiandien buvo suplanuota kelionė į Fuerteventurą ir prieš skrydį sužinojau, kad man teigiamas…

Širdis plyšta, ašaros byra, nes du metus laukiau progos išlėkt ir per šį laiką nė karto nesirgau, o, va, prieš suplanuotą kelionę – bac... Tai čia dar ne viskas, grįžus iš kelionės turėjau turėt suplanuotą operaciją, kurią, matyt, irgi reiks nukelti dėl nusilpusio organizmo...

Planuok neplanavęs – esi kaip lapas blaškomas vėjo po laukus ir klausimas, kiek dar ši nežinomybė tęsis... Na, žodžiu, visiems sveikatos ir saugokite save bei kitus!“ – linkėjo šokėjas.

Kiek plačiau apie savo būklę J. Mejeris prabilo trumpalaikėse instagramo istorijose.

„Turėjau vykti į kelionę ir negaliu, turėsiu būti namuose. Žiauru. O taip laukiau šios kelionės. Du metus. Du metus niekur nekeliavau ir radau progą, todėl visus darbus nusikėliau, maniau, sausio pradžioje keliausiu, bet opapa kokie naujieji...“ – pasakojo vaikinas, savo sėkmę išbandęs ne tik šokio, bet ir dainavimo projektuose.

"X Faktoriaus" akimirka

Jis sekėjams guodėsi, kad dėl netikėtai pasikeitusių planų jaučiasi liūdnai. Laimei, sunkių simptomų J. Mejeris sakė neturįs, tiesiog pakilo kūno temperatūra, atsirado mieguistumas, buvo kiek sunkiau kvėpuoti, o krūtinės srityje atsirado pastebimas spaudimas. Be to, šokėjas patikino, kad greitieji testai ne visada parodo tikrąjį rezultatą.

„Kalbant apie greituosius testus, tai aš nemanau, kad jais reikia pilnai pasitikėti, nes man rodė neigiamą, o kai pasidariau PGR testą, nes jo reikėjo prieš skrydį, man rodė teigiamą rezultatą. Ką noriu pasakyti, kad daug žmonių pasidaro tuos greituosius testus ir galvoja, kad neserga, nors iš tiesų gali būti nešiotojai, gali sirgti ir tą virusą perduoti kitiems. Dėl to būkite atsakingi, netingėkite pasidaryti PGR“, – savo patirtimi dalijosi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)