Už pasikėsinimą parduoti labai didelį kiekį psichotropinių medžiagų 8 metų laisvės atėmimo bausme nuteistas Vytautas Ražanauskas jau viena koja laisvėje – Kaišiadorių rajono apylinkės teismas patenkino Lygtinio paleidimo iš pataisos įstaigos komisijos teikimą ir dėl gero elgesio nusprendė nuteistąjį anksčiau laiko paleisti į laisvę.

Pravieniškių pataisos namų vartai V. Ražanauskui turėtų atsiverti jau kitą savaitę, kai įsiteisės teismo nutartis. Ją dar galima skųsti, tačiau greičiausiai niekas to nedarys – nuteistojo lygtiniam paleidimui pritarė ir prokuratūra.

Žinia, kad V. Ražanauskas anksčiau laiko bus paleistas į laisvę, R. Norvilę pasiekė iš DELFI. Tiesa, žinomo atlikėjo sutuoktinė kratosi praeities ir nenori nieko bendro turėti su buvusiu sutuoktiniu, nors kartu yra susilaukę dukros.

„O aš čia prie ko? Žinokite, jūs klauskite jo žmonos, aš čia ne prie ko, esu ištekėjusi už Deivio ir prašau tokiais klausimais į mane tikrai nesikreipti“, – moteris nebuvo linkusi kalbėti apie buvusio sutuoktinio paleidimą į laisvę.

Paklausta, kaip įsivaizduoja tolesnį savo gyvenimą, juk nori nenori teks bendrauti su buvusiu sutuoktiniu, R. Norvilė sakė: „Nieko aš neįsivaizduoju, tikrai nekalbėsiu tuo klausimu, klausykite, na, baikite, tas istorijas. Tai manęs nedomina, tai – ne mano gyvenimas. Ir prašau manęs į tai nekišti, viso geriausio“.

V. Ražanauskas į laisvę paleidžiamas lygtinai – jam buvo likę kalėti daugiau kaip 2 metai ir 9 mėnesiai. Išleistas iš pataisos namų nuteistasis privalės būti namuose nuo 22 iki 6 val. (jeigu tai nesusiję su darbu ar mokymusi), be pataisos įstaigos žinios negalės išvykti iš Vilniaus ribų bei per mėnesį nuo paleidimo privalės įsidarbinti ar užsiregistruoti Darbo biržoje.

Tai jau antras kartas, kai V. Ražanauskas yra paleidžiamas į laisvę anksčiau laiko – pirmą kartą jį teismas buvo paleidęs dar 2007 m., kai jis nurodė, jog būdamas už grotų negali rūpintis savo dukra.

R. Norvilė santuoką su V. Ražanausku nutraukė 2008-ųjų vasarį – šias skyrybas taip pat lydėjo skandalai. Išsiskirti moteris dėl sutuoktinio kaltės norėjo dar 2007-ųjų vasarą, tačiau netrukus atsiėmė pareiškimą.

Anksčiau ji žurnalistams yra sakiusi, kad sutuoktinio nepaliks bėdoje, kad ir kas beatsitiktų, bei prisipažino, jog V. Ražanauskas jai yra sakęs, kad ši be jo pagalbos nieko taip ir nepasieks.

V. Ražanauskas ir jau miręs jo bendras buvo sulaikyti dar 2004-aisiais. V. Ražanausko automobilyje „Aro“ pareigūnai rado 2,5 tūkst. tablečių amfetamino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (376)