Dar jiems būnant kartu J. Liubičanskaja-Sarkizova ne kartą publikavo bendras jų ir dukters nuotraukas. Netrūko net ir intymių akimirkų.

„Mes kartu, kaip ir turėtų būti. Mes juk turime dukrelę, kuri mus sujungė visiems laikams (šypsosi, – aut. past.). Kalbant apie mūsų santykius, mes abu esame jauni ir gyvename labai intensyvų bei dinamišką gyvenimą. Nuolatiniai skrydžiai, miestas keičia miestą, o šalis šalį. Džeimsas (taip Julija vadina Ž. Tratą, – aut.past.) labai daug dirba ir filmuojasi užsienyje. Mes susitinkame vos tik leidžia aplinkybės ir galimybės ir toks santykių formatas tinka mums abiems.

Įterpti mūsų gyvenimus į standartinį formatą neįmanoma, o, galiausiai, ir nereikėtų. Mes kartu leidžiame laiką tiek, kiek galime ir kiek norime be būtinybės pasinerti į buitines problemas. Mūsų meilės valtis į buitį tikrai neatsimuš“, – dar vasarą DELFI sakė ji.

Moteris pasakojo, jog nors ir gyvena skirtingose šalyse, jie palaiko itin artimus ir tvirtus santykius bei neapsiriboja buitimi ar tik dukters auklėjimu.

Tačiau neseniai tiesioginės konferencijos metu aktoriui pripažinus, jog niekada ir nebuvo vedęs, kilo nemažai diskusijų. Juk pora publikavo ne tik intymias akimirkas, bet ir žiedus.

Žurnale „TV Antena“ pasirodžiusiame interviu Ž. Tratas patikslino, jog jų santykiai nutrūko prieš kiek daugiau nei pusmetį. „Ir net prieš tai mūsų santykiai nebuvo tokie, kad gyventume kartu. Aš nuolat gyvendavau kitose šalyse, ir mes susitikdavome tik retkarčiais. Niekada tai nebuvo visaverčiai santykiai“.

Paklaustas, kodėl socialiniame tinkle buvo pranešta apie jų vestuves, aktorius nesutriko: „Nebuvau jai net pasipiršęs. Mes nešiojome žiedus. Ir į „Instagram“ buvo įdėta nuotrauka – dvi rankos su žiedais. Tie žiedai buvo jos iniciatyva – tik tam, kad atbaidytų nereikalingą dėmesį. Kad prie jos vyrai ir prie manęs moterys nelįstų, kad parodytų, jog tarp mudviejų užsimezgę santykiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)