Mažylė su tėčiu praleis visą savaitę, o jos gyvenimo akimirkas ir puikiai leidžiamą laiką Vilniuje galima pamatyti ir vis populiarėjančiame jos socialiniame tinkle.

Tiesa, paklausus, kokiomis nuotaikomis sutiko šį jubiliejų, Žilvinas neslėpė, kad 30 metų jį privertė ir susimąstyti bei kartu pažvelgti į praeitį, visus nuveiktus darbus. „Pagalvojau ir apie ateitį bei išsikėliau sau naujus tikslus, prioritetus. Nesitikėjau, kad mane taip paveiks ši diena.

Man jau atėjo suvokimas, kad aš jau nebe jaunuolis, o vyras. Pajaučiau atsakomybę“, – pasakojo DELFI pašnekovas.

Žinomas vyras neslėpė, kad šįkart gimtadienį švęs dukart. Tikrąją gimimo dieną jis jau sutiko su šeima vakarieniaudamas restorane, o dar laukia šventė su draugais.

„Tačiau labiausiai džiaugiuosi tuo, kad dukra atskrido iš Maskvos. Buvo labai šilta ir smagi šventė“, – su šypsena sakė jis.

Tiesa, pasiteiravus, kaip klostosi jo ir buvusios mylimosios santykiai, nes pastaruoju metu apie tai buvo nemažai diskutuojama bei atrodė, kad buvusi pora iškasė karo kirvį, Žilvinas paatviravo, jog būtent tądien pajautė, kad su Julija gali būti tikrais draugais.

„Gal net ir gerais draugais galime būti. Labai dėl to džiugu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)