Specialią klubinę muzikinę programą pristatė ir žinomi Lietuvos didžėjai: duetas iš Kauno „G-Spot“ ir „Eiven“, rašoma pranešime spaudai.

Raudonos spalvos vakarėlio nuotaiką kūrė ne tik klubinė muzika, bet ir specialieji efektai, klaipėdietės interjero detalių dizainerės Rasos Dambrauskaitės dekoracijos ir instaliacijos bei elegantiškos skrybėlės, taip pat specialiai šiam vakarui kurti šokėjų ir modelių drabužiai. Šokėjai šėlo drauge su ryškiais ir stilizuotais drabužiais pasipuošusiais svečiais bei pačiu renginio organizatoriumi, prodiuseriu Žilvinu Grigaičiu.

„Labai tikiuosi, kad tai, kas įvyko šį savaitgalį Palangos klube „Exit“, bus naujos klubinės eros pradžia ir žmonės drąsiau ners į naktinį smagios muzikos ir linksmybių siautulį. Smagu, kad „La Rouge by Lami Lashes“ į Palangą pritraukė svečių ne tik iš visos Lietuvos, bet ir užsienio turistų“, – džiaugėsi renginio prodiuseris ir organizatorius Žilvinas Grigaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją