„Vienaip ar kitaip „L'Officiel“ yra mados žurnalas, kuris gali diktuoti sąlygas. Ateinantys metai ir tai, kas vyksta pasaulyje diktuoja sparkling glitter (liet. žaižaruojantys blizgučiai) įvaizdį. Bet yra kita medalio pusė, kiti metai – pelės, žiurkės, kurios vagia viską, kas blizga. Norėčiau, kad iš manęs nevogtų, o man atneštų.

O aukso žaibas yra tam, kad truputėlį atbaidyčiau pikto linkinčius. Žiurkė visada yra labai atsargi. Jeigu ji nesupranta kažko, ji neina. Tai aš šiandien pamaniau, kad jei kažko kažkas nesupranta – neikite prie manęs“, – nusijuokė pašnekovas.

Pasak Žilvino, toks įvaizdis jau seniai užkariauja širdis užsienio šalyse.

„Man teko dalyvauti Paryžiuje keliuose renginiuose, dabar tai yra nauja tendencija. Žinoma, nereikia ant veido daryti Helovino, viskam yra ribos, tačiau akcentas – madinga. Pagalvojau, kodėl gi ne? Juk dabar šventinis laikotarpis“, – kalbėjo jis.

Makiažą Ž. Grigaičiui atliko, pasak jo, viena geriausių viso kūno vizažisčių Lietuvoje. Beje, tai ne pirmas kartas, kuomet verslininkas kreipiasi į grožio specialistus. Dar visai neseniai žiniasklaida mirgėjo su antraštėmis, kad Žilvinas prisiaugino blakstienas. Tiesa, tąkart tokios procedūros jam prireikė ištikus bėdai.

„Kai tau nudega visos blakstienos ir reikia stovėti prieš kameras Melburno žirgų lenktynėse – ką reikia daryti? Jeigu esi tokioje industrijoje, kur negali ateiti ir sakyti, kad man nudegė veidas“, – sako jis.

Į piktas žmonių kalbas pašnekovas nėra linkęs reaguoti – Žilvinas jau seniai išmoko, kad reikia džiaugtis gyvenimu ir branginti kiekvieną dieną.

„Juk ne veltui sakoma, šunys loja, o karavanas eina. I don't care (liet. man nesvarbu). Mes kiekvienas ieškome sprendimų iš tam tikrų situacijų. Man tą problemą išsprendė puikiai. Žinoma, reikia jausti ribas. Reikia žinoti, kada, kur ir kaip. Juk tam ir yra gyvenimas, jo skonis. Mes gyvename tik vieną kartą ir nepakeisime to, kas buvo vakar. Mes nežinome, kas bus rytoj ir gyventi reikia šiandiena.

Kai sužinojau apie Vitalijų Cololo, man tiesiog atėmė amą. Buvau pas Kazachstano ambasadorių priėmime, man taurė iškrito iš rankų. Tai yra pavyzdys to, kad mes nežinome, kas bus rytoj. Kam bijoti gyventi?“ – su šypsena klausė jis.

Kalėdiniame vakarėlyje suspindo ir kitos pramogų pasaulio garsenybės. Renginio nepraleido: Viktorija Siegel, Karolina Toleikytė, Kristina Kaikarienė, Lukas Gricius, Karolina Meschino, Žilvinas Grigaitis, Inga Stumbrienė, Deimantė Kazėnaitė ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)