„Draugų ir bičiulių turiu visame pasaulyje – toks jau esu, kosmopolitiškas žmogus. O ir lietuviai šiais laikais labai užsiėmę, daugelis nuolat keliauja tiek verslo, tiek asmeniniais reikalais, todėl natūralu, kad su visais vienu metu susitikti nepavyksta. O švęsti man norisi“, – šypsosi savo auksine fraze „Gyvename vieną kartą, o ne du“ garsėjantis vyras.

Ž. Grigaitis džiaugiasi draugų dovanomis. Šiemet sako gavęs daug gražių knygų, taip pat įvairių parduotuvių čekių ir kelionių dovanų kuponų. Į vieną iš dovanotų kelionių – Dubrovniką – Ž. Grigaitis išskrenda jau šį penktadienį.

Žilvino Grigaičio gimtadienio akimirkos – galerijoje:

Gyvenimą vertinantis ir mokantis juo džiaugtis vyras paminėti ne tik asmeninę šventę, bet ir savo kūrybinės veiklos plėtrą artimiausius bičiulius ir verslo partnerius sukvietė į atsinaujinusį ir jau daugelio simpatijas pelniusį, sostinės širdyje įsikūrusį viešbutį. Čia Ž. Grigaitis ne tik iškilmingai atšventė 53-iąjį gimtadienį, bet ir visiems pristatė unikalią, iš ypatingos medienos pagamintą apyrankių kolekciją ir mobilųjį barą.

„Jau kokius trejus metus galvojau apie tai, kaip būtų galima išplėsti savo papuošalų kolekciją ir sukurti ką nors naujo. Mane sužavėjo tai, kad ši mediena yra unikali, traukiama iš vandenyno, apdorojama pagal specialią technologiją, o tada iš jos gaminami baldai ir papuošalai. Gali būti, kad ši mediena siekia net iki tūkstančio metų. Iš šio seno medžio pagamintos apyrankės yra unikalios ir vienetinės. Kiek vėliau pristatysiu karolius. Gal ši mano kolekcija ir ne tokia blizgi bei puošni kaip segės, tačiau tikrai unikali, apyrankės tinka visiems, kas vertina kokybę“, – sakė Ž. Grigaitis.

Ž. Grigaitis per savo gimtadienį taip pat pristatė ir unikalų, pirmą kartą Lietuvoje pagal specialią technologiją iš senos medienos pagamintą mobilųjį barą. Tai Ž. Grigaičio ir „Big foot“ kolaboracija.

„Idėja sukurti mobilųjį barą kilo stebint prabangių „Dior“ ir „Louis Vuitton“ prekių ženklų senovinius kelioninius lagaminus. Juk anksčiau visi keliaudavo ne tik su lagaminais, bet ir su kelioninėmis dėžėmis, į kurias galima susidėti ne tik aksesuarus, papuošalus, bet ir indus. Šis mano kurtas baras taip pat yra ant ratukų, jį galima uždaryti, stumdyti ir, jei reikia, pasiimti drauge. Žinoma, į kelionę jo nepasiimsi, nes yra labai sunkus ir brangus. Tačiau jis idealiai tinka kaip namų interjero detalė“, – kalbėjo Ž. Grigaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją