Likus mažiau nei porai savaičių iki šv. Kalėdų, L. Vaitkevičiaus žmona Rūta nutarė gražiausias šeimos akimirkas ir emocijas perteikti kalėdiškoje fotosesijoje.

Apie ją su Delfi kalbėjęs dainininkas sakė, kad įprastai dėl panašių sumanymų tenka jį įkalbinėti, tačiau atsiradus sūnui viskas pasikeitė.

„Norisi įamžinti kuo daugiau gražių akimirkų, kurios pačios gražiausios per šventes, gimtadienius. Praeitais metais nusprendėme jaukią šventinę fotosesiją pasidaryti namuose. Kartu kepėme sausainius, tad išėjo labai gražios ir šiltos nuotraukos. Šiemet automatiškai vėl kilo noras turėti jaukių nuotraukų, todėl šią idėją papuoštoje studijoje įgyvendino žmona. Iš tiesų nesame turėję tokios fotosesijos. Tai buvo nauja patirtis“, – šypsodamasis sakė L. Vaitkevičius.

Pasiteiravus, ar šios nuotraukos nuguls tik į kompiuterio ekraną, o gal taps ir namus puošiančio paveikslo dalimi, dainininkas sakė, kad kol kas jų įrėminti neprisiverčia.

„Namuose dar nesame išsikabinę savo nuotraukų, bet barame save ir pasižadame tai įtraukti į darbų sąrašą. Šiuo metu galvojame gražiausias akimirkas patalpinti bent į nuotraukų albumą“, – kalbėjo jis.

Grupės „Žemaitukai“ nario Lino Vaitkevičiaus šeimos kalėdinė fotosesija

Nors kalėdinės fotosesijos nuotraukose galima pamatyti besišypsantį tiek tėtį, tiek mažąjį sūnų, pasirodo, Nojui ši idėja taip pat buvo ne prie širdies – jis sunkiai ir nenoriai fotografavosi.

„Kol buvo mažiukas, viskas buvo labai paprasta, įdomu. Bet dabar jam įdomiau lakstyti po studiją, o ne gražiai sėdėti. Bet mes jau atradome būdą, kaip tai padaryti greitai ir su šypsenomis – tiesiog papirkinėjame jį saldainiais! O tada pačia amerikietiškiausia ir plačiausia šypsena, bent jau kelioms sekundėms“, – šypsodamasis Delfi sakė L. Vaitkevičius.

Vyras sako niekuo nesiskiriantis nuo sūnaus, mat jam, kaip ir prieš tai minėjo, fotografavimasis neteikia didžiulio džiaugsmo. Vis tik rezultatas visada priverčia apsigalvoti. Tada, kaip pasakojo pats Linas, baigiasi „murmėjimai“, o žmonai Rūtai išreiškiama nuoširdi padėka.

„Jos yra būtinos. Aš pats, vartydamas savo nuotraukų albumus, suprantu, kaip gera jas turėti ir kars nuo karto pažiūrėti, prisiminti“, – atviravo jis.

Beje, šios fotosesijos šventiniu laikotarpiu dainininkui sukelia ir sentimentalius jausmus.

„Aš daug metų neturėjau tikrų švenčių, nes dirbau per jas. O dabar galiu būti su savo šeima. Šito man jokie pinigai neatpirks. Ypač dabar, kai Nojus jau supranta Kalėdų senelio reikšmę. Nykštukai jį kasdien lanko visą adventą. Tas visas namų puošimas, sausainių kepimas...

Mes matome, kaip tai daro jį laimingu ir mums patiems daugiau nieko nereikia. Tyliai kuriame savo mažus stebuklus ir tradicijas. Ir nors atrodo, kad viskas dėl Nojaus, bet matome, kad ir patys džiaugiamės kaip maži vaikai dėl kiekvienos smulkmenėlės, padekoruotu sausainiu, nučiuožimu nuo kalno ar palikta nykštuko staigmena adventinėje kojinėje“, – nuoširdžiai kalbėjo garsus vyras.

Šventinės fotosesijos akimirkos:

Ir nors darbo šiuo šventiniu laikotarpiu apstu, L. Vaitkevičius su žmona Rūta gruodžio mėnesį padaro specialų planą – sudėlioja, ką galėtų nuveikti šventiško ir žiemiško. Tad šventinis laikotarpis, kad ir kaip būna užimtas, šeimai teikia patį didžiausią džiaugsmą.

„Dėliojamės kiekvieną laisvesnę dieną ar pusdienį tiems planams įvykdyti. Kartais pavyksta daugiau, kartais mažiau. Šiemet sekasi visai neblogai, nes ir to sniego daug Klaipėdoje. Iš esmės beveik visus žiemos malonumus išbandėme. Ir turbūt vienas smagiausių dalykų yra puošti Kalėdų eglę. Tai darome visi trys. Kabiname ant jos tai, ką norime ir kaip norime. Mums kiekvienas žaisliukas labai svarbus, nes turime jų visokių – iš tėvų, senelių dovanotų, pagamintų. Kiekvienas jų labai sentimentalus.

Šiemet Nojus į tai labai įsitraukė ir kabino net savo kūrybos žaisliukus. Žmonai paskui teko slaptai pertvarkyti eglutės dizainą. Kalėdinis laikotarpis neabejotinai yra mūsų mėgstamiausias ir nei kiek neliūdime, jei kartais jis prasideda daug anksčiau“, – Delfi apie savo šventinį laikotarpį pasakojo L. Vaitkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją